cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAJ JE ZDAJ TO?

clock-img

01.09.2004, 15:22

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Punce, pozdravljene. Imam vprašanje: včeraj sem se šla tuširat in opazla malo krvi oz. "krvavih koščkov", kot pri začetku ali koncu M. Bila sem spet čist paf, da spet prihaja M prehitro. Naj bi jo namreč (NEEEEEEE)dobila šele v nedeljo, ali tam nekje.
Klicala sem svojega dragija v službo, da sem dobila M. Od takrat se kri še ni pojavila. Kja je zdaj to? Imam vse znake za M; me napihuje, sem tečna....
Svetujte, prosim.

clock-img

01.09.2004, 15:39

clock-img

bambi

pencil-img

1021

hej Tejčika, upam da je to vgnezditvena krvavitev :bravo::bravo:, če še od včeraj ni nič, imaš velike možnosti, da je to to....

Držimo pesti :sloncek::sloncek::sloncek:

Bambi

clock-img

01.09.2004, 15:46

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Pozdravljena, bambi,saj si vedela, da želim to slišat, ne?
Upam, res upam...
Jaz grem zdaj domov, iz službe, se slišimo jutri, če že ne bom čist zjokcana, da je prišla M....

clock-img

01.09.2004, 15:47

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ne, ne, ne podleži tej packi, če pa slučajno pride, pa glavo gor, enkrat jo boš že pokončala....

LP Bambi

clock-img

01.09.2004, 15:49

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Hvala, bambi. Ej, imam občutek, kot da sem na ircu, sam skačem za tabo, ha?
lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem