writing-img

Jutri me čaka...

clock-img

18.06.2009, 17:55

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Danes sem bila pri ginekologu in mi je rekel, da je plod odmrl. Jutri moram v KC. Zelo zelo sem žalosta. Bila sem v 8 tednu. A mi lahko katera pove kako to poteka in koliko časa si v bolnici? Hvala.

clock-img

18.06.2009, 18:27

clock-img

Anonimen

kolikor se jaz spomnim(bilo je 7 let nazaj)
dobila sem 1 al 2 tabletki. potem malo pocakas, te sprejmejo v ordinacijo, dobis narkozo v zilo in  se zbudis  na oddelku na postelji, ko je vse za tabo. in popoldan gres domov!
tudi meni je odmrl polod v 8mem tednu.
med najstarejsim in najmlajsim. zdaj pa cakamo sestrico.
upam, da bos dobro prestala. vem, da ti je zelo hudo, in ti zelim cimprejsnji ponovni plusek!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 18.6.2009 18:30:23 >

clock-img

18.06.2009, 19:57

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

Danes sem bila pri ginekologu in mi je rekel, da je plod odmrl. Jutri moram v KC. Zelo zelo sem žalosta. Bila sem v 8 tednu. A mi lahko katera pove kako to poteka in koliko časa si v bolnici? Hvala.

pošiljam ti velik user posted image ...vem, kako se počutiš...lani 21.3.2008 je tudi mene to doletelo...jaz sem šla že par dni prej v porodnišnico, ker sem ful krvavela in so čakali izvide krvi pol pa ko so videli, da hormon pada so se odločili za abrazijo...tisti dan nisem smela nič jest, pol sem šla v sobo za op. tam so mi dali narkozo in pol sem se čez 5-10 min z hudimi krči zbudila v sobi...po 3 h sem lahko šla domov...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

18.06.2009, 19:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Drži se punca, jutri....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.06.2009, 20:03

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Posiljam user posted image  in drzi se!

clock-img

18.06.2009, 20:22

clock-img

donat

pencil-img

359

drži se punca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2009, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2009, 14:10

clock-img

zarjica

pencil-img

280

pipika123, zelo, zelo mi je žal zate in za tvojo pikico. Žalujem s tabo in spet se mi vrača moja žalostna izkušnja izpred 2 let... nas je (žal) mnogo , preveč žensk z takimi izkušnjami. Drži se, bodi močna - da bo telo pripravljeno čimprej na novo pikico, tisto, ki ti je namenjena. Pa javi se nam kaj tu gor, morda ti bo lažje prenašati psihično bolečino v krogu ljudi, ki smo to že doživeli.

clock-img

21.06.2009, 09:54

clock-img

pipika123

pencil-img

94

V petek sem šla v KC. Bila sprejeta v sobo ob 9.30. Malo pred 12.00 so nas odpeljali v operacijsko. Narkoza je hitro prijela. Zbudila sem se takoj. Nisem veliko krvavela. Domov sem šla ob 17.00. Sem kar ok glede na vse skupaj. Tudi zelo malo krvavim. Hvala vsem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem