cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jure je v bolnici!

clock-img

24.09.2006, 20:27

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Včeraj popoldne je po telesu dobil neke izpuščaje.Nato sem poklicala v našo ambulanto in pediater mi je svetoval, daj naj ga premažem s hladilno kremo. V primeru, da se stanje ne bi spremenilo ali pa da bi se poslabšalo, naj bi šla v ponedeljek na pregled....proti večeru me je bilo že krepko strah kaj se dogaja, zato smo se odpeljali v ZD Metelkova, od tam pa direkt v bolnico.  Verjetna diagnoza se glasi: alergija na Ceclor.
Danes je še vedno v bolnici, majhna možnost obstaja, da bi lahko jutri prišel domov. Srčno upam, da bo. Mene kar srce boli, ker ga ni doma. Ne njega, ne moža( je skoz pri njemu).
Nič, to je vse...samo žalostna sem.

clock-img

24.09.2006, 20:32

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

user posted image  upam, da bo kmalu spet doma in bo vse vredu!!!

Lp,
Jackie

clock-img

24.09.2006, 20:35

clock-img

dix

pencil-img

897

Naš je tudi zadnjič dobil hudo koprivnico po celem telesu pa so ga poslali v bolnico, tam je dobi eno injekcijo v rit, Claritine 1x na dan in so ga poslali domov. Po 3 dneh se je koža popravila.

clock-img

24.09.2006, 20:35

clock-img

sato

pencil-img

249

Pilar, vse dobro vama želim in upam, da boš z Juretom kmalu doma.user posted image

clock-img

24.09.2006, 20:39

clock-img

Anonimen

Želim, da tvoja moška čimprej prideta zdrava domov. Lubčka Juretu, tebi pa user posted image

clock-img

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz ti želim, da bi prišel Jure čimprej domov....saj bo Pilar....user posted image

clock-img

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

IZVIRNO SPOROČILO: dix

Naš je tudi zadnjič dobil hudo koprivnico po celem telesu pa so ga poslali v bolnico, tam je dobi eno injekcijo v rit, Claritine 1x na dan in so ga poslali domov. Po 3 dneh se je koža popravila.

Ej, koliko časa pa je bil v bolnici? In na kaj je alergičen?

clock-img

24.09.2006, 20:57

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: Pilar

IZVIRNO SPOROČILO: dix

Ej, koliko časa pa je bil v bolnici? In na kaj je alergičen?

V bolnici je bil največ 40 min vključno s čakanjem, pregledom in injekcijo (kar je bilo misija: nemogoče). Do sedaj ni bil nikoli še alergičen na nič, se je pa en dan pred izbruhom koprivnice na veliko potepal po sosedovi koruzi, seštevek prebitega časa v njej je bil sigurno 2 ure, in sklepamo da je to krivo.

clock-img

24.09.2006, 21:03

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi jaz vama želim, da bo Jure čimprej doma.

Moj je imel  alergijo na antibiotik Amoksil ali nekaj podobnega, ko je bil star 4 mesece. Dobil je koprivnico po telesu in predvsem po obrazu. Dežurna mu je dala dozo Claritina, po katerem so gobice izginile po pol ure. Potem nas je poslala domov in nam naročila, naj ga opazujemo. Na srečo se ni ponovilo.

lp

clock-img

24.09.2006, 21:57

clock-img

san

pencil-img

4176

Moja hči je bila zaradi koprivnice (sum alergija na ospen) v bolnici 3 dni, četrti dan sva šli domov, se ji je pa čez tri tedne ponovila in takrat je bila notri dva dni, tretji dan pa je šla domov. Je morala biti en mesec na dieti, ko je prišla iz bolnice (no, skupaj dva meseca, zaradi ponovitve), vendar niso ugotovili ali je bila alergija na ospen, ali na kakšno hrano.

Upam, da bo tvoj sinko spet kmalu pri tebi!
Srečno, S.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem