cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jupi jupi ni še grde M

clock-img

20.09.2004, 09:04

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ma ja sej vem da se prezgodi veselim.Grda:hudicek: bi mogla pridt učer al pa dons,pa je še ni...tralala..:love::)-;)
Učer zjutri me je ful bolu križ pa jajčniki,sm bla sigurna da se bo pricedila,pa nič.He he sej vem bo pa jutr,pa bo konc veselja.
Uglavnem hotla sm tut to povedat,da PUNCE DRŽTE PESTKE:miska: ZA PIKO76:metulj:,danes ima zelo pomemben pregled pri G.Pika jaz pa ti želim res da bi blo vse o.k.in bi čimprej tudi ti dobila svojo pikico:duda:,saj si jo zaslužiš ker že tako dolgo čakaš nanjo,ane!!!
Pa tale sprehodek bove še kdaj ponovile,a prau.Men je blo prau lušn.;)

Lepe pozdravčke.........andrejka76

clock-img

20.09.2004, 09:17

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Drzim pesti, :miska: !!!

clock-img

20.09.2004, 10:49

clock-img

billa

pencil-img

170

držim pesti za obe:bravo::bravo::bravo:

clock-img

20.09.2004, 10:50

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Držim pesti!!!:bravo:

Tinka

clock-img

20.09.2004, 12:51

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Uf, kakšno gužvo mamo dons mi tlele v službi. Sej se mi bo še zrolal: Rola, rola se mi zdej,...:)-:)-:)-:)-.

Andrejka76 hvala za lepe besede in :miska: tud zate. Tud moje M še ni. Prvi dan zamuja. Ampak mislm, da ta mesec ni. Nč ne čutm nobenih znakov. Zihr pride. Sploh ne mislm testov delat. Sm 100%, da ni. Jutr dobim najbrž obisk s Krvavca.

Ob 4h mam pa G. Vam sporočim, kaj bo. Sprehod bova pa kmal ponovili - upam da v 4 (z :duda::duda:).

tinkamiška, billa in biba77 - tud vam hvala za spodbudo.

Šibam naprej delat. Se slišmo!

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

20.09.2004, 14:45

clock-img

Majči

pencil-img

176

Tudi jaz ti držim pesti, da te tvoja nesramnica m. ta mesec ne obišče. Jaz te sreče nisem imela in sem jo dobila.....pa tako močno sva upala.
Res ne vem, kje se skriva razlog neuspehov?

Bodi naslednja srečnica TI!

clock-img

20.09.2004, 18:22

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

ANDREJKA, PIKA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

clock-img

20.09.2004, 20:42

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Tudi jaz za obe držim pesti!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Lp Pia73

clock-img

20.09.2004, 21:16

clock-img

Drejči

pencil-img

75

za vse držim pesti tudi jaz :angel::angel::angel:, da bi le uspelo, končno:love:
:rozica:

clock-img

21.09.2004, 09:13

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Nardila test I, dobila :hudicek:M.

Žal, več sreče prihodnjič.

Hvala vseeno vsem skupaj:rozica:.

Lp,
Pika74
:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem