cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jokam

clock-img

11.12.2005, 06:22

clock-img

Anonimen

Ne razumem res ne razumem kako se mi je lahko življenje v enem večeru obrnilo na glavo in ne vidim izhoda.

Včeraj je šel dragi na službeno pot, zvečer naj bi se vstavili še pri kolegu na kozarčku potem pa naj bi prišel domov k nama z najinim enomesečnim otrokom. No pri tem kolegu so se ga totalno napili in prišel je domov pijan ko žolna. Pa to bi povsem tolerirala sej sem se že navadila njegovih občasnih pivskih izpadov. Ampak potem je šel spat k nama z malim zasmpradil celo sobo, da je bilo kot v vinski kleti, da sem morala na stežaj odpreti vrata saj se mi je mali smilil da spi v takem. No in ko mi je zasedel celo posteljo da se nisem imela kam ulešt, sem mu rekla naj gre spat v dnevno da je v sobi kot v sodu in da mi ni všeč da otrok spi v takem. Bo in potem se je zgodilo.....ma mi skoraj ne gre z jezika, se je obrnil in me klofnil, nikoli še ni naredil česa takega prišlo je kot strela z jasnega. Bila sem tako šokirana da tud dihat nisem mogla. Ko sem mu rekla da bom spokala, je rekel naj kar greva z malim vn na minus pet stopinj.........Na nek način so me te zadnje besede bolele bolj kot sto klofut, malega bi poslal na minus pet stopin.

Naj raje bi spokala a malega nisem upala pustit spat v posteljici zraven njega, zato sem ležala zraven. Ob petih ko se je mali zbudi, se je dragi zbudu za 5 min in božal malega, sem se morala dobesedno prisilit da sem mu to pustila, saj mi je bilo slabo ob tem.

Ponavadi jaz svetujem puncam ki kaj takega napišejo, danes pa sem jaz v tem položaju. Vedno sem si rekla če me nekol udari bom šla, danes ko sem na tem gledam malega in se mi smili da bi moral čez vse to. Tak sonček je, ne vem ali bi zaradi njega poskusila s pogovorom, res ne vem svetujte mi prosim!

clock-img

11.12.2005, 06:38

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jutro anonimna!

Res dokaj neprijetna stvar tale klofuta. Če bi našla primerne besede, da te potolažim, bi bila zelo vesela, no mogoče mi pa uspe.
Klofuta vsekakor ni opravičilo za kakršnokoli ''neprištevno'' stanje, kot je alkohol, čeprav je možno, da se tvoj dragi tega niti spomnil ne bo zjutraj, ko se zbudi in verjetno mu bo žal, če se bo spomnil,še vsakemu je bilo, sploh ob takšnem malem carteku, kot ga imata in še vedno je otrok vsakeg omehčal, tudi tvojega bo in nikoli več ne bo kaj podobnega storil, saj veš kaj pravijo ''upanje umre zadnje''.
Je pa tako, da še noben alkoholno prestrašen dedec ni bil pameten in jih je rajše pustit čisto na miru. Moj je tudi prišel pred uro in pol domu, smrdel je po vinu, torej je nekaj pil, prijazen je bil in sem pustila, da takšen tudi ostane, ker zaradi takšnih in drugačnih prigod (tudi te tvoje)ga pustim na miru v takem stanju, čeprav sem mnenja, da ne bi mogel dvigniti roke nad mano, sploh pa sedaj, ko bova kmalu dobila otrokeca, se pa nikoli ne ve, alkohol naredi v družinah marsikaj hudega.

Anonimna glavo pokonci, ko se tvoj zbudi se poizkušaj pogovoriti z njim v normalnem tonu, kajti s pogovorom se marsikaj reši. Ne kaznuj ga zaradi tega z otrokom, kajti s tem boš še poslabšala položaj.
Držim pesti, da se vse reši ok user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

11.12.2005, 08:12

clock-img

Anonimen

Ja, poznam ta občutek šokiranosti... Tudi jaz sem bila paf, ko se mi je to prvič zgodilo in sem naivno verjela, da se ne bo več dogajalo, pa se skoraj vedno samo še stopnjuje. Nekje hitreje in intenzivneje, drugje počasneje. Mogoče boš imela srečo in boš izjema, ki potrjuje pravilo in ti tega tvoj res ne bo več naredil, samo če se bo ponovilo, čimprej spokaj. Dlje kot odlašaš težje je. Težje je iti in nasilje je tudi hujše. In če se bo začelo ponavljat, potem ravno zaradi malega spokaj, če ne zaradi sebe. Sem tudi odraščala v nasilju in bi vse dala, da mi tega ne bi bilo treba. Tvoj otroček bo bolj trpel v nasilju nad tabo (in bog ne daj še nad njim), kot če boš šla stran in bosta sama.
Mogoče se za začetek res poskušaj pogovorit, samo glej, da boš odločna, jaz ga ne bi šparala na tvojem mestu. Če boš pa videla, da ne gre, pa ne vztrajaj.

clock-img

11.12.2005, 08:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Moj mož teh izpaadov agresivnosti nima ali pa jih še nisem doživela. Moj bivši pa je bil podoben, ko je bil pijan. Ni me sicer klofnil, znal pa je biti agresiven do kraja, če sem "silila" v njega.
Kot je predhodnica napisala, je v takih trenutnih treba pustiti pijanega človeka na miru oz. ga ne provocirati. S tem se veda ne mislim, da si ga ne vem kako provocirala, vendar je za pijanega človeka kaj hitro vsaka stvar, ki mu ne paše, provokacija. Najslabše je, če hočeš takrat diskutirati ali se kregati. Po navadi so res tako pijani, da se drugo jutro ne spomnijo, kaj so govorili in (celo) naredili. Zato tudi ni nobenega haska od takšnega pogovra.
Ti svetujem, da se danes v miru z njim pogovoriš in mu poveš, kaj si o celi situaciji misliš. AMpak res mirno, saj sem sigurna, da ga bo kap, ko bo videl, kaj je naredil. Pa ne mislit, da zagovarjam njegovo dejanje. Absolutno ne. Iz pogovora z njim boš zvedela, zakaj je tako reagiral in se probaj drugič zadržati komentarjev, ko bo v vinjenem stanju.
Žal mi je, da si morala to doživeti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.12.2005, 09:48

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pojdi! Žal mi je, ampak ničesar drugega ti ne morem napisati. Ni rešitve, niti upanja. Spet bo enkrat pijan.

clock-img

11.12.2005, 09:50

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Še to, morala bi iti že včeraj in to takoj,...k mami, prijateljici, kamorkoli.
Zakaj? Ker mu najbrž, če si kolikortoliko prištevna, ne boš nikoli oprostila niti pozabila.

clock-img

11.12.2005, 10:21

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Se absolutno strinjam z Gino. Pa punce, ne morem verjeti, kaj vse ste pripravljene požret.
Kot prvo, prvič ni nikoli zadnjič, pa tudi če bi bilo, tega ne moreš vedeti. In da bi celo življenje živela v strahu, kdaj se bo "revček, ki se ne obvlada" spet spucal nad mano. Ok, lahko tudi toleriraš občasna popivanja???, lahko toleriraš kakšno klofutico, lahko, samo potem ne jamrat.
Spokaj kufre in POJDI še ta trenutek!!!

clock-img

11.12.2005, 10:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Bejži proč!!!Če ne zaradi sebe pa zaradi svojega otroka!!!

Že to se mi zdi čudno, da gre ati ven in se ga vrže v totalko doma pa ga čakata dojenček in mamica. Moj se v tem obdobju ni maknil od mene.

clock-img

11.12.2005, 10:44

clock-img

karmy

pencil-img

2530

alkohol ne sme bit opravičljiv razlog da te udari..pa naj bo še tako pijan, te ne sme udarit! provokacija, gor ali dol... jzt bi spokala na tvojem mestu, čeprav mata malčka...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

11.12.2005, 10:53

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: Maček Muri

Se absolutno strinjam z Gino. Pa punce, ne morem verjeti, kaj vse ste pripravljene požret.
Kot prvo, prvič ni nikoli zadnjič, pa tudi če bi bilo, tega ne moreš vedeti. In da bi celo življenje živela v strahu, kdaj se bo "revček, ki se ne obvlada" spet spucal nad mano. Ok, lahko tudi toleriraš občasna popivanja???, lahko toleriraš kakšno klofutico, lahko, samo potem ne jamrat.
Spokaj kufre in POJDI še ta trenutek!!!

Se popolnoma strinjam. Ena je še napisala, jaz bi spokala, čeprav imata malčka. Jaz bom pa dodala, da bi spokala ravno zaradi malčka.

clock-img

11.12.2005, 10:59

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Jaz bi se pa poskusila najprej pogovorit. Da boš videla njegovo reakcijo. Bsekakor pa mu ostro povej, da tega ne boš tolerirala.

Letos pa bo!

clock-img

11.12.2005, 11:14

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Ko je posredi nasilje, ne more biti kompromisov, nikakor. Pa najsi gre za fizično, kot v tvojem primeru, ali psihično, čustveno. Jaz ti direktno ne upam rečt, da spokaj ti ali pa vrzi ven njega, vendar odnos ne bo nikdar več tisto, kar je bil. Odgovori sebi, ali si dovolj močna oz. kaj boš lažje prenesla: slovo in ponovni začetek ali občasne batine

clock-img

11.12.2005, 11:46

clock-img

Anonimen

Ne bom razlagala podorbnosti, vendar sem na lastne oči doživela, ko je nekdo udaril svojo punco, ko sta se kregala. Orenk sta se kregala, grdo, ni bil pijan, a jo je vseeno udaril. Pa je po več kot desetih letih poročen s to žensko, imata 10 letnega otroka in je odličen oče na svetu in mož! Ta oseba mi je blizu in VEM, da je ni nikoli več udaril, otroka pa SPLOH NE!!!!!!!!!!!!! Itak vem, da mi polovica forumovk ne bo verjela, vendar me to sploh ne zanima. Verjamem v to, da se lahko človeku enkrat strga in mu vse popusti in da tega ne stori nikoli več!
Vendar! Če se to ponovi sdamo še enkrat, potem pa nimaš druge kot spokati in oditi! ŽAl.

clock-img

11.12.2005, 16:03

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ne razumem,pa naj bo pijan ko klada,ne bi smel tega storiti,klofniti in še potem ti reče to.Jst bi spakirala,pa magari sredi noči.Tudi moj se je enkrat napil pred leti(ker moj mož in alko,sta dva pojma) in je bil pijan ko klada.Samo v dnevno sem ga poslala.Naslednji dan je bil ful tečen,pa sem mu rekla,če misli tok težiti in tečnariti,naj si svojo mat prpelje,da mu bo kuhala in ga pedenela spredi in zadi ( po moje bi tašča skakala od veselja ),da midve pa greva.Je obrnil ploščo takoj! Od takrat dalje,mislim da se sploh ni več napil.Se sploh ne spominjam,pa je že enih 9 let od tega.
Mogoče bi pomagal pogovor,samo to je naredil v tisti vinski omami in kot pravijo - in vino veritas.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

11.12.2005, 16:25

clock-img

Anonimen

Ok kot prvo. Nikoli ne drezaj v pijanega možakarja. Jaz vedno. Se mi še ni zgodilo, da bi me sicer klofnil. Ampak ko sem nehala in raje nadaljevala  ofenzivo zjutri je bilo več učinka. Ponavadi je prisoten moralni in fizični maček. In več lahko iztržiš iz tega, ko če pijanemu težiš.

Pa drugič, verjetno tut vedu ni da te je, ker če je človek pijan, čisto drugače razmišlja.

Tretje, sej veš kaj pravijo.Pijan resnico govori(pokaže)...ne vem, poskusi se pogovort, drugič pa ne  drezaj vanj, ko je pijan ampak ga sfriziraj zjutriuser posted image ...čeprav se mi zdi, da ti nisi ne vem kaj drezala vanjuser posted image

LP

clock-img

11.12.2005, 17:09

clock-img

Anonimen

Tudi jaz se držim zlatega pravila, da ne drezam v pijanega moža. No, resda moj še nikoli ni bil v komo pijan, ampak vseen. Mulo začnem kuhati zjutraj, potem ko mu dodobra posolim vest. user posted image

Pa še to - se mi zdi, da včasih pretiravate, ko pravite, kako da ne morete spati, če zraven leži mož, ki je nekaj spil. Mislim halo, pretiravanje! Saj ne boste ne ve ne vaši otroci postali alkoholiki od hlapov.

Meni se situacija ne zdi prav dosti alartmantna. Mogoče zato, ker pri nas nimava težav z alkoholom, ampak rekla bi, da je bil to nehoten izpad, ki se ne bo ponovil.

clock-img

11.12.2005, 17:15

clock-img

cincamarinca

pencil-img

50

IZVIRNO SPOROČILO:

Ok kot prvo. Nikoli ne drezaj v pijanega možakarja.

Pa to se meni zdi bolno... In to jih je en kup reklo... user posted image

Se popolnoma strinjam z načinom anajmad. Nima kaj pijan hodit domov in pol naj jaz pazim, kaj lahko rečem... A ste smešne, al kaj? Če je tako pijan, da se ne zaveda, nima kaj pri meni iskat. Jaz pa takega tudi ne bi rabila...

Anonimna, pogum! Upam, da bo vse dobro in da se bo izteklo kot pri anajmad. Ampak jasno povej, da je to bilo prvič, zadnjič in nikoli več! Pijanega res ne rabiš. In ni ti treba pazit, ali preveč drezaš ali ne. Njegova reakcija je njegova stvar!! Nisi ti kriva!!!

clock-img

11.12.2005, 17:27

clock-img

paris

pencil-img

1304

Ja, tako se začne! In se nikoli več ne konča! Žal!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

11.12.2005, 19:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Nevem, zakaj vse punce pravijo spokaj in idi. Jaz bi njemu spokala kufre in ga vrgla na cesto. Pa še vse bi obvestila  kakšen frajer je, da tepe žensko, totaalno bi ga ponižala.
NAJ TE NE BO SRAM ZARADI TEGA, KAR SE JE ZGODILO, SAJ NISI TI KRIVA.
Kriv je on in ponovilo se bo, verjeemi mi. Nikoli ni prvič tudi zadnjič.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

12.12.2005, 07:11

clock-img

Anonimen

Da sem jaz zenska.. in da mi tip pride totalno pijan... tega ziher ne bi veckrat prenasal kot enkrat..
Nihce ni tolk zejen, da bi moral biti pijan.. Lahko pa bi pil vodo ali caj, ce je ze bil tolk zejen..
eno je biti mal dobre volje.. drugo pa je to kar opisujes..

Tudi ce bi moj partner kadil, ne bi bil dolgo moj partner.. to je isto drogiranje.. ista neodgovornost...

clock-img

12.12.2005, 08:37

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

jest bi ga v istem momentu, če bi on mene, nazaj.

zjutraj ko bi se strznil, bi mu pa lepo povedala, ce se kej spomne, kaj ti je naredil. Če te je prvic, si mogoče zasluzi se eno šanso, samo še 1.
in če se to se kdaj ponovi, samo pojdi, takrat pa res....

veliko srečeuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

12.12.2005, 08:57

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Naj najprej povem, da preziram moške, ki so sposobni udarit žensko v kakršnemkoli stanju, treznem al pa pijanem. Ta človek si zasluži pošteno lekcijo, ki mu bo sekala v možgane tudi ko bo do nezavesti pijan.

Cincamarinca, od deca, ko je pijan (to velja tudi zame) ne boš dobila drugega kot prepir brez haska, če boš drezala vanj. Vedno so mi šle na jetra ženske, ki so to počele.
Moja to nardi tko kot se za žensko spodobi, zjutraj, ko boli glava, useka s polno močjo. Pali, verjemi. Tudi tašča starega, ko je pijan pusti na miru, zjutraj pa polna ofenziva, se mi stari včasih kar zasmili.

clock-img

12.12.2005, 09:06

clock-img

Anonimen

a še nisi spokala? nažalost ja pokazal svojo pravo stran in pomoje nau dolg ko te bo vorng premlatu pa še tamauga zravn. js bi mela že spakirane kovčke!

clock-img

12.12.2005, 11:09

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Anonimna, kako si "rešila" zadevo? Ne morem si kaj, da ne bi že dva dni razmišljala o tebi in tem, kar se vama je zgodilo ... Držim pesti za vaju z user posted image , da se čim lepše uredi. Ena zate!! Upam, da si se lahko zaupala komu, ki ti bo stal ob strani.

clock-img

12.12.2005, 11:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem