cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jok in dojenje

clock-img

25.11.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

Dober večer!

Nisem vedela kako naj naslovim topic, ampak upam, da sem ga kar ok. Naša mala user posted image  je stara zdaj 2,5 meseca. Zadnjih 10 dni pa se začne med dojenjem ali pa takoj po dojenju oz. ko še niti ni sita začne jokat in noče več dalje jest. Tako, da več ne vem kaj je narobe. Naenkrat mi se je začela dojit tudi iz prejšnjih dveh ur na tri do štiri presledka tako, da ko sem ji dala za jest sploh ni hotela potegnit in se je drla ko zmešana zraven. Včasih mi noče tudi jest v sedečem položaju, tako, da se moram obvezno ulečt, takrat pa potegne.
Sem mislila, da mogoče več nimam v tisti dojki mleka, ko se začne dret, ampak si iztisnem in ven teče, tako, da to sigurno ni. No pa še dalje vztrajam pa jo pristavim k drugi in se dalje dere. Ampak imam občutek, da se zdaj že tako hitro naje in se mogoče zato dere, ker jo mogoče še silim dalje jest pa mogoče sploh več ni lačna. No evo, zdaj sem pa že čist zakomplicirala stvar, mogoče bo celo katera razumela kaj sem napisala in ima oz. je imela podoben problem. No svetujte mi oz. napišite kaj bi blo lahko narobe, če sploh kaj je.

LP

clock-img

25.11.2007, 20:16

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Tudi naš se je na začetku drl ko se je dojil in spuščal dojko.Kaj kmalu smo ugotovili da je to zaradi zraka,ki ga je zraven pojedel. Potem smo stalno vmes podirali kupčke in je bilo ok.

_____________________________

14.6.2007

clock-img

25.11.2007, 20:39

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

tudi pri nama je vedno zrak v trebuščku kriv da joče

clock-img

25.11.2007, 20:43

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

tudi pri nama je vedno zrak v trebuščku kriv da joče



Pri nas tudi...

clock-img

25.11.2007, 20:43

clock-img

Anonimen

Tudi jaz ji vmes podrem kupček pa jeuser posted image

clock-img

26.11.2007, 13:50

clock-img

annie

pencil-img

1049

Ojla! Tudi pri meni se je pred parimi dnevi enako začelo...pa sem ugotovila, da ga takrat začne neki šraufat po črevesju in zraven prdka. Zgleda, da takrat prebavni trakt začne delovat. Pa ga malo nosim v letečem položaju, da vse prdce da ven in potem, ko se umiri ga pristavim in dalje je. 

clock-img

26.11.2007, 22:19

clock-img

Anonimen

Poskusi ji vmes podreti kupček, morda bo to pomagalo.
Sicer sva imele tudi midve z user posted image  grozne težave na začetku z dojenjem. Mleka je bilo več kot dovolj, sam ker imam velik prsi, pa še polne so bile, ni znala zagrabiti in je jokala namesto, da bi jedla. Pa sva se že navadili, pa ji spet nekaj ni pasalo in sva iskali vse možne načine dojenja in sprobali vse poze. Na koncu sem jo držala v naročju, glavo pa sem ji podpirala z dlanjo, ni imela glavice v pregibu komolca, če razumeš. user posted image  Da ne govorim o tem, kako me je križ vedno bolel, ko sva se dojili.
No, zdaj pri 9,5 meseca, pa se doji tudi sede (da ona sedi user posted image ), če je treba.

clock-img

26.11.2007, 23:15

clock-img

MissLady

pencil-img

314

jst sm opazila, da se moj 2-mesečnik ob dojenju joče samo zvečer. takrat full protestira in mu dam nakoncu flaško. potem je vsev redu user posted image zanimivo je, da to dela samo zvečer.

a je možno, da se je ze navadil izsiljevati?

clock-img

27.11.2007, 06:34

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: MissLady

a je možno, da se je ze navadil izsiljevati?


se mi kar zdi možno, ja.
midva sva začela s podobnim cirkusom okrog jošk tudi tam po 2m. pa ni bilo zaradi zraka.
ta cirkus je do zdaj (5,5m) nekoliko pojenjal, ampak morva če vedno na samem jest, saj hoče vse videt in vedet.
na momente se mi zazdi, da ga silim in je zato tako. ampak ko mine preveč časa in se po krčevitem upiranju pošteno napoka, vidim da tudi siljenje ni krivo....
tako dauser posted image se še vedno lovim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem