cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jo zvija?

clock-img

24.01.2006, 19:50

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kaj bi lahko zvijalo mojo skoraj 3 tedne staro Klaro. Ko se podojiva, normalno podreva kupčka. Ko pa jo dam ležat (na bok) pa se začne napenjat, stokat, godarnjat, postane rdeča v glavo. Joka pa ne. To traja kake pol ure, nato zaspi in včasih še med spanjem stoka.Kaka in lula sicer normalno, vendar je drekec bolj zelenkaste barve. Pri svoji hrani se  (zaenkrat še) pazim kaj jem... Jo kaj boli?

clock-img

24.01.2006, 20:34

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nič ne skrbi. Mogoče jo še kaj tišči v želodčku. Poskusi še kupčka podirat. Včasih je problem v tem.

Pri nas se je tudi tako napenjal in vem, kako je to. Samo, da sem ga odložila po hranjenju, je postal ves rdeč in jokal. Bil je tak revež, da še zazehati ni mogel do konca.
 
Si iz svoje prehrane izločila tudi mleko in mlečne izdelke? Včasih otroke napenja tudi po tem. Ob napenjanju baje pomaga komarčkov čaj. Pri nas je napenjanja na srečo konec. Problem je, da otročki še nimajo dovolj razvitih prebavil in včasih težko prebavljajo mleko. Povem ti lahko le to, da bi se isto dogajalo tudi ob adaptiranih mlekih. Mi smo poskusili vse živo (moje mleko in dojenje in adaptirana mleka - več vrst), ampak najbolj pomaga čas. Vsak otroček mora dati skozi to obdobje. Mogoče omeni še svojemu pediatru. Zelenkast kakec pomeni zvijanje v želodčku, zato nič ne skrbi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem