cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jesti ali ne jesti?To je problem..

clock-img

19.02.2007, 13:34

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image Človek ne ve ali bi se smejal ali jezil,mah najboljše se smejat in delat po svojem občutku.Kaj?
Se še spomnite,da sem pripopala link,da prekomerno uživanje rib nosečnicam škoduje?Evo malo bol dol po lestvici poglejte,članek je še tam.
Evo danes pa naletim loziroma sem že na TV slišala,da nosečnica mora uživat ribe,če hoče zdravega in intiligentnega otroka.
Pa naj se že zmenijo tile znastveniki!!!!!!!!
Noro!!!!!!Najbolje je nič brat!!!user posted image

http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=8&article_id=1807021911233240&cid=105&pgn=1

http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=1254420

clock-img

19.02.2007, 13:36

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

če boš druge poslušal, ne boš en dan jedel čisto nič, že nasl. da pa bo spet vse dovoljeno.
Naj vsaka je tisto, kar ima rada in ji paše....pa bodo otroc še najbolj zdravi..in mamica zadovoljna.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

19.02.2007, 14:45

clock-img

mika

pencil-img

6485

Naj vsaka je tisto, kar ima rada in ji paše....pa bodo otroc še najbolj zdravi..in mamica zadovoljna.

se strinjam. od teh strokovnih raziskav sem jaz že zdavnaj dvignila roke. ko sem bila user posted image in po porodu sem prebrala vse mogoče in ugotovila to kar je nevauser posted image . pa tudi če samo pogledaš okoli sebe vidiš, da kar nekaj stvari ne drži.

clock-img

22.02.2007, 08:43

clock-img

Clody

pencil-img

578

Res so grozni tile znanstveniki. Isto je bilo s špinačo. najprej da je noro zdrava, potem pa, da u bistvu sploh in tako zrdava in da ne vsebuje železa.

Ubup, res!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

01.03.2007, 18:21

clock-img

Avrora

pencil-img

1

Špinača vsebuje železo, samo je v taki obliki da ga naše telo ne more dosti absorbirati.
Pri odvajanju živega srebra iz telesa pa naj bi pomagal selen, ki dober antioksidant (zmanjšuje količine težkih kovin v telesu).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem