cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Je mozna nosecnost???

clock-img

26.11.2022, 16:25

clock-img

Anonimen

Ojla punce 
Zanima me vase mnenje, namren G mi je rekla da je dojenje neke vrste zascita, ker sama ne zelim K tabletk ... Je to res? Je katera zanosila, kljub temu da je dojila? Rodila sem pol leta nazaj, M se nimam, imam pa povecan beli tok in obcasno spikanje v jajcnikih, zascite nisva uporabljala... 

clock-img

09.12.2022, 13:35

clock-img

Anonimen

Seveda, da je možno zanosit. Jaz sem takoj zanosila, ko je bil prvi bejbi star nekje med 2,5 mes in 3 mes. Pa sem dojila na polno.
Rojena sta narazen 12mesecev.

Nisem vedela, da sem noseča, dokler niso vse moje istomesečnice začele po RR pisat, da so dobile M itd itd, jst pa še kr ne, bila sem pa noro utrujena, zadnji trenutek sem delala NS, dejansko naslednji dan od pregleda pri G, takoj sem morala na NS.

Menstre tako nisem imela ufff več kot 2 leti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem