cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Je kriv Aptamil?

clock-img

04.10.2005, 12:13

clock-img

riki

pencil-img

55

Pozdravljene. Moj mali falot je dva dni nazaj dobil Aptamil 1, prej je imel Hipp, zdaj pa mi ogromno poliva. No saj mi je že prej malo,ampak absolutno manj kot zdaj. Kaj mislite je res mogoče kriv Aptamil, a kaj ko ga dobiva na recept? Pa še blato je tako čudne petrolium zelene barve. Kaj pomaga, da manj poliva? Naj grem nazaj na Hipp, čeprav moja pediatrinja pravi, da je to najslabše mleko, ki ga lahko daš otroku. Ampak za njo tako ali tako mislim, da je malo ruknjena. Hvala vam. Riki in Tristan

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

clock-img

04.10.2005, 12:19

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Če dobivate aptamil na recept potem že mora biti nekaj na tem. Povej pediatrinji, mogoče ima mali refluks in ti bo predpisala aptamil ar, ki je gostejši in lažje ostane v želodčku. Drugače pa ni ravno dobro kar naprej spreminjati vrsto mleka in tudi vidi se šele v roku štirinajstih dni, če mu odgovarja, ne opazi se vedno takoj. No, svetujem ti, da govoriš z zdravnico o tem!

clock-img

04.10.2005, 13:19

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Veliiiiiko zadovoljnih uporabnic in uporabnikov Hippa na tem forumu se s tvojo pediatrinjo ne strinja, da je Hipp najslabše mleko, kar ga lahko daš otroku. Haloooo? A je kaj povedala, zakaj je to tako?

clock-img

04.10.2005, 13:33

clock-img

riki

pencil-img

55

Nič ni rekla zakaj, ampak saj vam pravim da je malo šuknjena. Že po tem sem vedela, da nekaj ni v redu, ko nama je na prvi posvetovalnici dala dodatek, kjub temu, da se je v enem mesecu zredil za 800g in zrastel za 5 cm. V glavnem, zašuštrala mi je celo zadevo dojenja, ker potem pri meni ni hotel več piti. Da mi je pa rekla za Hipp, pa je bilo takole. Ko sva mela potem kontrolo teže, je bilo vse ok. in dodatka nisem več dobila a kaj ko sem imela tudi svojega mleka manj in esm kupila Hipp. No, potem je imel mali v blatu malo krvavih niti in sem jo klicala kaj bi to bilo. Mi je rekla, da sem zamenjala že trroje mlekov in da naj bi bil Hipp najslabši. Pa sem jo dobla na foro, ker je bla besna, ker sem rekla da mi ni dala recepta za Aptmil, in mi je odvrnila da imajo v Mb vsi pravico do dopolnjenega 4. meseca starosti mleko zastonj. Baje je župan odobril. Ampak tko al tko nisem z njo v najboljših odnosih.

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem