cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Je še katera

clock-img

28.10.2004, 23:47

clock-img

Vera*

pencil-img

647

tako zadovoljna kot jaz z vrtcem?ma to ne moreš verjeti kako sem zadovljna z vzgojo in načim dela dveh vzgojiteljic.Njima je še posebej težko ker je to skupina otrok starih od 1 do 5 let.:bravo::bravo::bravo::bravo:Moj :angel: se zna odkar je v vrtcu sam obleči sam obuti skratka izredno samostojen je.Zato vse tiste mamice ki ne veste ali i dale svoje:duda: v vrtec dajte jih ne bo vam žal.

clock-img

29.10.2004, 00:20

clock-img

LaLi

pencil-img

133

V kateri vrtec ste se pa vpisali?

clock-img

29.10.2004, 09:39

clock-img

Vera*

pencil-img

647

v vrtec Lučka Velenje

clock-img

29.10.2004, 10:35

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem z vrtcem zelo zadovoljna. Mali ima eno vzgojiteljico sicer ful raje kot drugo, vendar ni panike. Je pa super, ko dveinpolleten otrok, ki je pri dveh letih šele začel govoriti in se še zdaj "matra", poskuša peti pesmice ali ti pove, da ptički, ko vidi jato, letijo na morje in jim maha: pa, pa. Ali ko pove, da je v vrtec priletel en priček, da je prišel pogledat, če kdo joka... Pa da sedaj v bazenu ni več vode, ker bo kmalu zima, da zato listki letijo na tla in še veliko takih stvari. Zares je dobro za otroka, da gre v vrtec, kjer se poleg tega, da se socializira, tudi veliko nauči.

clock-img

01.11.2004, 21:00

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Tudi midva z možem sva navdušena nad vrtcem! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.11.2004, 08:34

clock-img

janja

pencil-img

1559

Mi smo tudi zelo zadovoljni z vrtcem. Smo v Andersenu v Lj. Andraž se je presenetljivo hitro vpeljal (prej ga ni smel kakšen tujec niti pogledati, takoj je bil jok). V 2 mesecih odkar je v vrtcu, je shodil, naučil se je piti iz kozarčka, poskusil tudi sam jesti, da o igralni energiji niti ne govorim.:kuza: Je izredno mobilen (tudi minuto ni pri miru :kuza: )non-stop nekaj čeblja oz. zdi se mi da poje. Jaz, ko ga pogledam, vidim v teh mesecih ogromen napredek (čez dober teden bo star 14 mesecev).

Sicer smo ga dali s težkim srcem v vrtec (čez zimo imamo taščo na dosegu), ampak nam ni žal. Vidim, da tudi on zelo uživa. ;););)

Vsem želim, da bi bili enako zadovoljni z vrtcem, in da bi bil vaš otrok čimmanj bolan.

Čau, J in :duda:A

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem