cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ježek

clock-img

29.10.2005, 19:15

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Kaj ježek je? Vsak večer pride na obisk pa bi mu radi dali kej za jest. Vem sam da rad pije mleko.

lp

clock-img

29.10.2005, 19:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Najrajši ima posušene al pa tud sveže deževnike. Mi damo "našemu" na polico kr mucine brikete in jih tko hlasta!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

29.10.2005, 19:34

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mi smo mu pa zadnjič dali kar ostanek zajtrka od Klare....rižolino. Lahko mu pa daš kruh v mleku namočen.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

29.10.2005, 19:46

clock-img

jagoda

pencil-img

737

"Naš" obožuje mucine brikete!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2005, 19:49

clock-img

Anonimen

Sadje, zelenjavo, meseka, mlekeca, skoraj vse pohrusta.user posted image

clock-img

29.10.2005, 20:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

K nam prihajajo kakšni trije na morju, vsako večer. Jedo kot je napisala Splišni, pili so pa tudi dosti vode. Tako, da ni nujno, da jim daš mleko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.10.2005, 21:19

clock-img

Anonimen

Če se prav spomnim, naj mleka sploh ne bi pili. Mislim, da po njem dobijo drisko. Pri nas na morju so mu sosedje dajali ostanke od kosila, menda celo piščančje kosti z malo mesa, pa je vse pojedel.

clock-img

29.10.2005, 21:32

clock-img

Anonimen

Tukajle si lahko kaj prebereš, ko smo že enkrat imeli podbno debato. Sicer veliko čvekanja, nekaj hecnega, ampak kaj pa tudi uporabnega:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=440572&mpage=1&key=je%9Eek

clock-img

29.10.2005, 21:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sem se zmotila. Nisem mislila Splišni, temveč Gekko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.10.2005, 22:00

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas na morju je bila cela .ježja družina.Vsak večer ob približno isti uri so bili na" obhodu".Lomastili so pa tako,da si kar prisluhnil,kaj se dogaja.Bili so navajeni na ljudi.Nastavili smo jim ostanke od večerje.Vse so pojedli.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

29.10.2005, 22:04

clock-img

Anonimen

Mleko sem vedno razrečila z vodo. Če je imel drisko pa nisem opazila. Mljaskal pa jeuser posted image

clock-img

29.10.2005, 23:30

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Kure kuraste! Naucite se uporabljati internet preden delate skodo zivim bitjem okrog sebe!

http://www.wildkids.org.uk/woodland/mammals6.htm
http://www.gardensafari.net/english/hedgehogs.htm

V skrajni sili se mleko razredci z vsaj 50% vode ampak zakaj sploh dati mleko jezu?

Najbolje, da mu tudi nekaj jabolk in hrusk pustite, da jih bo na hrbet nalozil in jih spravil za zimo. A ne? Tako delajo v vseh risankah, pa v otroskih pesmicah...

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

clock-img

29.10.2005, 23:32

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Zelo srecen bo jezek, ce mu das macjo hrano. Zelo radi imajo konzerve macje hrane.. Drugace je pa jez zuzkojedec in ZEEELOOO rad pohrusta hrosce. Ampak hroscke dvomim da bos lovila..:)

clock-img

29.10.2005, 23:37

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja BW user posted image

mi smo enkrat enega s ceste rešili in malečka ga je imela željo pokazat v vrtcu (preden smo ga spustili na vrt)...tačas smo mu dali kar malo poli salamce in mleko (!!!...smo imeli zjutraj vse podriskano po kuhinji, pojedel bi ga pa verjetno kolikor bi mu ga dali)

no, v glavnem...zjutraj ga prinese v vrtcec, vzgojiteljica jo med drugim vpraša, kaj mu je dala za jest...ona seveda "poli", vzgojiteljica pa: "joj, ježki ne jejo mesa...kakšno jabolko al pa hruško bi mu dala"...jaz sem mislila da me kap!

yeah, thats me ;)

clock-img

29.10.2005, 23:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

30.10.2005, 08:59

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Smo mu dali mačjo hrano. In je zelo zadovoljno papcal.

clock-img

30.10.2005, 13:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.10.2005, 16:09

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Ježki zdaj že spijo. Če mu hočeš pomagat,da preživi, mu najdi primeren prostor v kleti pri tebi doma, da prezimi. Če te zanima kaj več, piši privat. Mleka pa mu ne dajaj.

clock-img

30.10.2005, 16:32

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja, nalin, samo dol s ceste smo ga dali zvečer in naslednje dopoldne na vrt, kamor je bil namenjen

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem