cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jaz imam pa tisto grdo kopalnico...

clock-img

09.03.2007, 14:19

clock-img

Anonimen

...s ploščicami do konca gor, samo vseeno rabim vaš nasvet. user posted image

Namreč, v kopalnico gre samo ena določena vgradna banja, zdaj pa se je pojavil problem, ker več ne najdemo španskih ploščic, ki jih imava v kopalnici, da bi se z njo zazidala banja.

Na tleh so mentol zelene velike španske ploščice, na stenah pa velike bele z rahlim sivkastim reliefm. Katero barvo ploščic zraven skombinirati za obzidavo banjeuser posted image  in kakšne? Rumene? Namreč dodatki v kopalnici imajo kombinacijo pastelno modre, zelene in rumene barve.

clock-img

09.03.2007, 14:32

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

priporočam ti modro barvo ploščic in še modro barvo steneuser posted image user posted image

mama ima v želodcu otroka,oče pa pivo
pasovček pravi red je vedno pas pripet

clock-img

09.03.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

a misliš stene kopalnice? S tem se pa res ne bom zafrkavala.

clock-img

09.03.2007, 17:04

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pa zakaj mora bit bana vgradna? Sedaj imaš že tako lepe samostoječe bane, pa še s ploščicami ne boš imela problemov user posted image

clock-img

09.03.2007, 18:37

clock-img

Anonimen

konca gor, samo vseeno rabim vaš nasvet.

Namreč, v kopalnico gre samo ena določena vgradna banja, zdaj pa se je pojavil problem, ker več ne najdemo španskih ploščic, ki jih imava v kopalnici, da bi se z njo zazidala banja. 

ja jaz bi na tvojem mestu tudi dala not banjo z obrobo. samostoječo torej!

clock-img

09.03.2007, 19:11

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image joj, kolk ste si vtaknile to mojo "grdo" kopalnicouser posted image user posted image user posted image ....

A dokupit  pa ni možno takih-enakih ploščic? Hmm...ne vem no...jz bi ziher opazila, da so druge ploščiceuser posted image user posted image ...Jz tut mislim da bi bila ful boljša samostoječa banja.

clock-img

09.03.2007, 20:06

clock-img

Anonimen

ne, ne gre dokupit ploščic. Zakaj vgradno, ker so vse samostoječe prevelike user posted image . Saj sem že zgoraj napisala. Edino, če mi kakšno majhno najdeteuser posted image

clock-img

09.03.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

tale je prevelika

user posted image

edino tale mi gre noter:

user posted image

clock-img

11.03.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

Daj nam rajši poslikaj kopalnico - ti bomo lažje svetovale glede izbireuser posted image

clock-img

11.03.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

saj ni nič videti. Ena mala luknja je z velikim umivalnikom, pralnim in sušilnim strojem pa tuš kabino. Več pa ne gre noter user posted image . Bi tuš kabino ven vrli in dali noter banjo.

clock-img

11.03.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

Zaradi barv sem mislila. Glede izbire barv ploščic user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem