cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Japonske kroglice in maternični vložek

clock-img

23.05.2006, 12:07

clock-img

mila31

pencil-img

31

Še pred kratkim so mi bile ful všeč japonske kroglece. Zdaj pa sem si dala vstavit maternični vložek, pa ne vem, če je glih priporočljivo. Ima katera izkušnje?

clock-img

23.05.2006, 15:25

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Izkušenj nimam, me pa zanima, kako se uporabljajo te japonske kroglice, kdaj in zakaj jih imaš v nožnici ipd. V sex shop se mi zaenkrat še ne ljubi hodit po info, bom pa vesela, če mi boš ti kaj napisala.

clock-img

23.05.2006, 16:28

clock-img

natalia

pencil-img

1423

Mila, kaj to je res, da se čuje,ko z njimi hodiš?
me ful zanima. pa kaj to res paše, al kaj?

daj piši.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

23.05.2006, 16:32

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz bi poklicala v kak sex shop in vprašala. Tam bodo najbolj vedli, če je to kompatibilno.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

24.05.2006, 13:51

clock-img

mila31

pencil-img

31

kroglice si vstaviš v nožnico kadar koli se ti zapaše bit dobre voljeuser posted image , s pritiskom ob steno je prijeten občutek, vendar le ko se giblješ. Moj me zmer nagovarja naj si jih vstavim, ker pol ve, da bova...user posted image  Pri mojih se ne sliši, ko hodim, obstajajo pa različni materiali. Midva z mojim sva šla skupaj v sex shop in jih kupila, stanejo pa od 2.500 sit nadalje. Tudi če vzamete ta najcenejše, so čist o.k. No punce, pa saj to ni tak denar ... probat je treba. Prodajalec v sex shopu je pa tud bil ful prijazen.

clock-img

25.05.2006, 17:00

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz jih uporabljam pogosto, pa še nikoli nisem opazila da bi se kaj slišalo. Je pa tak zanimiv občutek in res je tudi, da vsaj pri meni ni haska če se ne gibam. Moj je navdušen nad njimi, saj je seks po tem ko jih uporabim še boljši.
Priporočam, toplo priporočam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

26.05.2006, 14:49

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Zakaj je seks še boljši? Moja logika bi bila, da te spodbujajo, da večkrat stisneš nožnično mišico in jo na ta način krepiš. Je seks zato boljši, ker si "ožja"? Brala sem tudi, da nekatere na ta način doživijo orgazem. Je kaj na tem?

clock-img

30.05.2006, 10:36

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Meni jih je prijateljica, ki dela v sex shopu, podarila in jih še nisem imela priložnosti sprobati... user posted image

Sporočim učinek v kratkem... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

31.05.2006, 14:24

clock-img

Anonimen

Fantastičen občutek...

A mi je zmanjkal vlažilnega gela, ga moram kupituser posted image ...a je katera probala brez gela???

clock-img

01.06.2006, 00:29

clock-img

Anonimen

Meni je pa moj fizioterapevt, ker sem imela totalno razštelan spodnji del hrbtenice, predlagal naj začnem uporabljat te kroglice (pa ne mislit, da je bil kakšen perverznjakuser posted image ), ker bi s tem kao natrenirala taspodne mišice, kar bi blo dobr za moj hrbet. Pa je tega že več kot 1 leto in se še nisem spravila v seks šop. Ja ja enkrat bo treba, sploh pa ker imam od poroda tam dol vse mal bolj razširjeno...se je dragi začel mal pritoževat. lol
pa pa

clock-img

01.06.2006, 15:00

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Evo fit-bek user posted image

Kroglice so huuuudeeee user posted image mislim, kar dobre volje sem no. user posted image
Priporočam pa vsem ženskam med nosečnostjo in po njej, ker je keglove vaje delati ful lažje. user posted image

< Sporočilo je popravil spacey -- 1.6.2006 15:01:08 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem