cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Januar 2025

clock-img

16.05.2024, 12:25

clock-img

Anonimen

Hello!Sem prva? Ali se nobena ni hotela odpreti nove teme? ☺️ kako ste?  Je katera ze imela prvi pregled? 

clock-img

16.05.2024, 17:06

clock-img

Ana87

pencil-img

2

Ojla 😁 še ena tukaj 😊 jaz sem imela včeraj pregled, sicer urgentni zaradi izcedka, pa smo tako še nosecnost potrdili 😊 

clock-img

22.05.2024, 12:05

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila v soboto na urgenci zaradi krvavitve ampak naj bi bilo vse ok. Sicer se srcka se ni videlo ampak naj bi bilo prezgodaj. Videl se je pa odsev ploda in gestacijska vrecka primerne velikosti. Prvi pravi pregled imam 31.5. ☺️

clock-img

19.09.2024, 11:07

clock-img

ouchthame

pencil-img

1

Jaz imam prvi pregled čez dva tedna. A je katera že imela pregled? Kako je potekalo?
geometry dash

clock-img

25.09.2024, 11:52

clock-img

LittleMama

pencil-img

28

Popolna otroška oprema po ugodnih cenah - od vozičkov, avtosedežev, pohištva do igrač in dodatkov, ki olajšajo vsakdan z dojenčkom.
Vabljeni v spletno trgovino, da raziščete pestro ponudbo. user posted image Hitra dostava ali osebni prevzem v Trebnjem.

https://www.lorelli.si/

clock-img

03.10.2024, 06:31

clock-img

usualsentence

pencil-img

1

Hello!Sem prva? Ali se nobena ni hotela odpreti nove teme? ☺️ kako ste?  Je katera ze imela prvi pregled? level devil

Hej! Nisi prva, veliko nas se sprašuje o prvih pregledih. Mnogi so že šli skozi to izkušnjo in se počutijo malce nervozni, kar je povsem normalno. Če imaš vprašanja ali skrbi, jih lahko deliš, da ti bomo pomagale. Pregled je običajno kratek in zdravniki so tam, da ti pomagajo, zato se ne obremenjuj preveč. Kako se ti zdi? Si že kdaj razmišljala o tem, kaj bi rada vprašala med pregledom?

clock-img

04.10.2024, 09:53

clock-img

uckyperky

pencil-img

2

Naslednji teden bom imela prvi pregled. Tako sem zaskrbljen. Ne vem ali bo fantek ali punčka. geometry dash

clock-img

18.11.2024, 03:46

clock-img

Jesse Bishop

pencil-img

2

Avtosedežev, pohištva do igrač in dodatkov, od vozičkov, ki olajšajo vsakdan z dojenčkom, and popolna otroška oprema po ugodnih cenah. https://www.lorelli.si/bitlife online

clock-img

19.11.2024, 11:12

clock-img

lucycoffee

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: uckyperky

Naslednji teden bom imela prvi pregled. Tako sem zaskrbljen. Ne vem ali bo fantek ali punčka. tifa sexdoll

Ali ste dobili rezultate? Ali so takšni, kot ste si zamislili?

< Sporočilo je popravil lucycoffee -- 19.11.2024 11:13:25 >

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem