cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jagode

clock-img

07.04.2009, 13:08

clock-img

takotako

pencil-img

608

Danes je prišel prospekt domov-od Lidla in sem vidla notri jagode. Sam nič ne piše katera sorta je.

Rabim navreč nekaj sadik za korita. Sam ne bi rada da bi mi sam enkrat obrodile.

clock-img

08.04.2009, 07:29

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi mene to zanima, sem jih gledala, ampak se na jagode popolnoma nič ne spoznam. Lansko leto sem jih 2x sadila v korito in obakrat sem jih zašuštrala - preveč sem jih gnojila in sem jih požgala user posted image

Letos bom morala biti bolj skromna z gnojilom.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

08.04.2009, 20:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Saj lahko vprašaš, katera sorta je. Drugače pa se mi zdi,d a govorita ena o navadnih, druga o visečih jagodah, ali kako? Pa lidl meni ni zanesljiva firma. Zadnjič so imeli ene sadike v katalogu, na policah pa en podn, kar je sploh česa bilo, ...vse prazno v glavnem.

Sama grem raje v vrtnarijo, ap dam en euro za sadiko, ap je to to kar hočem da je. Načeloma pa jagode gnojiš spomladi in potem jeseni. Vmes pa jih jaz ne.

clock-img

09.04.2009, 14:40

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ne, saj jih tudi jaz ne bom kupila v Lidlu, ampak ravno spomnila sem se, da jih bo treba kupit. Pa saj po moje da bodo vedeli v vrtnariji, če rečem, da bi rabila jagode za v korito, kajne?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

09.04.2009, 20:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, seveda bodo vedeli. Pa na koncu sezone jih ne vrzi proč, ker to dela več let. Drugo leto še boljše kot prvo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem