cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

JESENICE- eno vprašanje

clock-img

20.09.2004, 19:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tiste, ki ste že rodile na Jesenicah....
Ali imajo v porodnišnici kopalne plašče ali ste prinesle svojega? Da bom vedela, kaj pripraviti za s sabo...

LP

clock-img

20.09.2004, 20:28

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj...Annny...
...:zmeden: kdaj gres u Rim ??
Glede plasca...jst sm imela svojga lahko ga pa tud tam dobis...
papa :metulj:

clock-img

20.09.2004, 20:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hvala, Zara- tolk, da vem:)
Danes sem zakorakala v 37 t, pred enim tednom pa mi je G rekel, da je moja posteljica videti že stara, da je tudi miško po vsej verjetnosti 'starejši'...tako da me lahko preseneti kaka 2 tedna prej...kdove...
Jaz sicer še vedno upam na to, da se bo zgodilo ob roku, ampak ziher je ziher in boljš je bit prej pripravljen, hm..:zmeden:

clock-img

20.09.2004, 20:36

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...jst bi rajsi svojo vzela,ker gor nikol ne ves kaj dobis,hihi...

papa:metulj:

clock-img

20.09.2004, 20:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, se je tud meni zdelo tko:):hudicek: Bom res rajši kar svojo vzela!

clock-img

20.09.2004, 21:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja res so take cudne...jst sm imela spalko njihovo in morm rect da so skrajno smesne in neudobne,no predpotopne is the word I'm lookin' :)-:)-!!!

papa,veliko srece 9nebesa

clock-img

21.09.2004, 14:26

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Evo, ena sveža iz jeseniške porodnišnice. Jaz halje nisem dobila, pa je tudi kaj dosti nisem rabila, ko sva se pa z mojo miško selili na pediatrični oddelek, sem prosila zanjo in je sploh niso imeli, tako da je bolje imeti svojo s seboj.

clock-img

25.09.2004, 16:24

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Tako kot so že rekle predhodnice, je tudi v bolnici, lahko pa prineseš tudi svojega.Jaz sem prinesla svojega, pol je bla potovalka tolk nabasana, da se je ena sestra posmejala če mam hockey bag s sabo:)-:)-:)-

Anny,veš včasih je bolje če te maolo prehiti ne preveč, ker pol ni dobr za :duda: sam pol se vsaj ne obremenjuješ z datumi, pa pričakovanji...

LP

Lep porod ti želim!:rozica:

pupica+:miska:tia

clock-img

27.09.2004, 13:51

clock-img

M&P

pencil-img

433

Tud jaz se strinjam z vsemi, da prinesi svojega,ker so njihovi obupni.
Je pa ful v redu na Jesenicah, prijazne babce in sestre.No, pojavijo se tudi izjeme, kot povsod.
Lep in čimbolj miren porod.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem