cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA...

clock-img

22.09.2004, 20:06

clock-img

mela

pencil-img

240

DA BOM SE VEDNO VZTRAJALA PRI :sloncek::sloncek::duda::duda::modri::modri::roza::roza: AMPAK DA SPLOH NE BOM VEC POSLUSALA IN UPOSTEVALA TAKSNIH IN DRUGACNIH NASVETOV(DEJ POUSTR POD RIT,PA NAJ SE ON DOL Z MRZLO VODO STUSIRA,PA POL SE 15 MIN. LEZI,...)KER PUNCE PREVEC SE STEM OBREMENJUJEMO!!!SEJ VEM DA BI VSE NAREDILE ZA BEBICO AMPAK JAZ VEM DA PREVEC GOVORIM,BEREM,SPRASUEJM O VSEM TEM TAKO DA SEM SE ODLOČILA DA TA MESEc(NO ZDEJ IMAM ITAK O) NE BOM VEC TOK NA RR,KER SEM POL SAMO ZALOSTNA KER MEN NE RATA, PA TISTI NE RATA PA ......POL PA MOZU TEZIM: EJ VES TA SE ZE 3 LETA TRUDI PA BOGI REVI NE RATA IN NE RATA AH KAKO MI JE HUDO!!!!PUNCE MOJE TAKO LEPO SE JE Z VAMI POGOVARJAT A SEM OPAZILA DA POTEM SAMO NA TO MISLIM IN SI ZELIM DA PRIZGEM RACUNALNIK IN DA SE VAM POTOŽIM!MOJA ODLOČITEV JE DA SE NA RR JAVIM ŠELE KO 9nebesa-A VEM DA ENKRAT BOM!!!:bravo::bravo:VSEM VAM DRZIM PESTI IN UPAM DA NISTE KAJ NAROBE RAZUMELE!POŠILJAM VAM 10000000000....... POLJUBČKOV IN MISLILA BOM NA VAS!!

AHA PA NE POZABITE NAME!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.09.2004, 21:05

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Mela podpiram in spoštujem tvojo odločitev. Tudi jaz sem se že večkrat hotela za nekaj časa odklopiti od RR-je , a mi nikoli ni uspelo.
Želim ti, da čimprej uspeta "narediti" :duda: in da tudi ti ne pozabiš na nas. Ko boš pa spet pripravljena oz. ko boš srečka nosečka, pa se le oglasi.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Anitka:metulj:

clock-img

22.09.2004, 21:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tako je mela:bravo:, odklop in morda bo bolje, ko ne boš več tako obremenjena s tem, želim ti dve veliki lepi črtici na CB:bravo:

clock-img

22.09.2004, 21:25

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

Hoj Mela, tudi jaz ti zelim cimvec :love::love::love::love::love:,
ter cimprejsnji :modri::modri::modri:.

Formule res ne poznamo, modrujemo modrujemo, pa prav nic ne naumimo :zmeden:, prav pri vski od nas je zgodba drugacna.

Drzim pesti za cimprejsnji :modri:!
Iza

clock-img

23.09.2004, 07:42

clock-img

neža76

pencil-img

126

Mela, če si se tako odločila, tudi prav!

Samo toliko, da ti povem: POGREŠALA TE BOM!:rozica:

Neža76

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem