cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

J. Lo game

clock-img

16.02.2006, 20:57

clock-img

Una

pencil-img

399

Dobra igrica, za vse, ki ste proti nošenju pravega krzna in ubijanju ter mučenju živali, in pa za tiste, ki vam gre na živce Jennifer Lopez.
http://www.furisdead.com/feat/jlogame/

Kratka navodila za tiste, ki ne razumejo angleščine: sprehajaš se s puščicami levo, desno, gor in dol in ko prideš do delavcev (ljudi), jim izročiš letake, tako da pritisneš presledek. Živali ravno tako rešiš s pritiskom na presledek. Pri tem paziš, da te ne ulovi J. Lo, ker te 'pokonča'. Pomaga pa ti novinar, in sicer ko gre J. Lo mimo njega, jo ta intervjuva in ti pridobiš na času, da ji zbežiš in rešiš živali ter obveščaš ljudi. Veliko sreče!!!
user posted image =user posted image

LP, Una

clock-img

17.02.2006, 08:05

clock-img

Anonimen

He he, dobra igrica, sam prepočasi se premikaš.
Upam, da jo vidi JLo. user posted image  Ah, kot da bi kaj pomagalo. user posted image

clock-img

17.02.2006, 12:49

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Super igricauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem