cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča?

clock-img

03.01.2006, 09:14

clock-img

Anonimen

Jemljem klomifen drugi  misec in ultrazvok, mi je pokazal drugačne izvide kot v prbem mesecu. Maternico imam 74mm, odboj 9mm trojen in jajčniki 42x27 in 35x27. Prejšnji mesec ko sem bila na ultrazvoku pa še daleč ni bilo takih izvidov. Maternica zelo majhna in tanka jajčniki normalni, ali sem mogoče lahko po takih izvidih noseča. ali je to znak, da bo prišla menstruacija?

clock-img

03.01.2006, 11:06

clock-img

Anonimen

znak, da bo prišla menstruacija je debela sluznica. Če imaš tanko, je še dolgo ne bo.

clock-img

04.01.2006, 10:10

clock-img

Anonimen

To pomeni, da bom kmalu dobila user posted image , in nosečnost lahko izključim??!!!

clock-img

04.01.2006, 11:24

clock-img

Anonimen

Draga Anonimna!
če je sluznica maternice tanka (kot si napisala, da je pri tebi) potem to pomeni, da mesntruacije še DOLGO NE BO!
In z ultrazvokom bi nosečnost opazili, se ti ne zdi?

clock-img

04.01.2006, 11:55

clock-img

Anonimen

Draga UnderEja!

Si me razumela narobe. Prejšnji mesec sem imela tanko sluznico, ta mesec ko sem šla na ultrazvok (2 mesec klomifena) sem imela maternico povečano in odebeljeno, zato sprašujem, če je možno, da sem zanosila. Na ultrazvoku pa sem bila 25. dan ciklusa in takrat ginekolog še ni videl ničesar! 

clock-img

04.01.2006, 12:00

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz pa mislim, da imaš v času nosečnosti odebeljeno sluznico, no vsaj jaz sem jo imela ko sem imela IMN, in to je bilo moji G čudno, ker nosečnosti ni videla v maternici in je mislila, da sem dobila M ob rahli krvavitvi.

clock-img

04.01.2006, 12:36

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ob nosečnosti,ni pa vedno nujno,se maternica prične lepo debeliti in pripravljati najboljše za user posted image . zadebeljena

je pa lahko tudi patološko,ker preveč mm ne sme bit,nevem pa kolk je meja.

clock-img

04.01.2006, 12:49

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

kokr jaz vem, je sluznica maternice na začetku ciklusa oz. takoj po M najtanša in se postopoma debeli do M, torej je pred M odebeljena. Anonimna, če si bila prejšnji mesec na UZ bolj na začetku ali na sredini ciklusa, zdaj pa si bila 25.dan, potem je čisto razumljivo, da so drugačni rezultati.
Ni pa seveda izključena niti nosečnost, samo 25.dan se o tem še težko govori pomojem, pa če je še ne vem kakšen UZ aparat.
bo treba kar malo potrpet na žalost. takle mamo.

clock-img

04.01.2006, 14:16

clock-img

A_A

pencil-img

310

Tako je kot je povedala Mijavček.
Mislim pa da se plod vidi na UZ šele v 6. tednu, redko tudi že v 5.tednu.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem