Imamo en problemček, ki postaja počasi vedno večji in povsem neobvladljiv. Lara (dve leti in 4 mesece) se je pred nekaj tedni odvadila pleničke . Vse lepo in prav, ampak zdaj imamo zvečer pred spanjem celo dramo, ker gre minimalno 20x na kahlico - naredi seveda nič ne. Vem da s tem izsiljuje, da še nebi šla spat, ampak to nikamor več ne pelje. Vsaj 2 uri se vsak večer kregamo, da bi zaspala. Danes ponoči pa je šlo še malo dlje, ko je to naredila ob 3 zjutri. Šla je pač lulat, potem pa ni hotla nazaj zaspat, ampak samo lulat, lulat, lulat,.... Kako naj ustavim to prekleto lulanje? Sem ugotovila da hoče, da spim pri njej, potem je pa ne tišči. Takoj ko hočem it v spalnico, lulat !!!
Res je tudi, da se to dogaja, odkar je dobila bratca. Mislim, da je to malo ljubosumje, ki ga sicer drugje nikoli ne kaže. A naj jo pustim, da spi z nama v splnici? Tega res nočem, ker ima svojo sobo in tudi Jan bo šel v kratkem ven iz spalnice.
Res sem poskušala biti prijazna in ji pustit "lulat" ko je hotela, a tole presega vse meje. Včeri je v joku zaspala, ker sem jo kregala, naj me neha zafrkavat, in ji nisem več kahlice prinesla.
Kaj naj še poskusim?