cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izračun :)

clock-img

04.04.2016, 20:52

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Dragi foruaši, dajte mi prosim pomagat in mi izračunajte pot po hrvaški avtocesti. Kadarkoli grem računat, izračunam drugače in je zaradi tega doma že pošteno vroče.user posted image
Potovali bi po avtocesti, na katero bi prišli čez mejni prehod MACELJ - do ZAGREBA in na izvoz ZAGZVOD ( malo dalje od Splita :) ). Izračunala sem že da nas stane 162 kun, pa 201 kun, user posted image

Help user posted image user posted image

clock-img

05.04.2016, 06:26

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jesus.....zaradi 30 ali 40 kun doma pošteno vroče......vtipkaj Zagreb lučko - Zagvozd pa dobiš ceno......ono od meje pa zagreba pač pač pristeješ, tista ne more biti veliko......saj do kune natančno pa tudi ne rabiš cestnine......

clock-img

05.04.2016, 08:36

clock-img

enea

pencil-img

2440

195 kun + Zagreb - Macelj

clock-img

05.04.2016, 09:00

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Ha, ha, punceuser posted image , ni bilo vroče v tem smislu da bi se kregali.... , Pa tudi ne zaradi 30 -40 kun, ampak ker je pokazalo vedno drugače... In TO me jezi.

Hvala vam vseenouser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem