cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izpadanje las

clock-img

05.04.2006, 21:01

clock-img

natanklavdija

pencil-img

27

    Imam eno vprašanje glede izpadanja las.Men so začeli izpadat februarja,ko je bil moj tamal star 4 mesece in se še ni prenehalo.Zanima me kdaj bo!!!user posted image .Je imela katera izmed vas podobne probleme in kako je bilo potem.A so bili lasje gosti al ne.

_____________________________

15 oktobra 2005,se bom spominjala celo življene,saj sem rodila čudovitega fantka po imenu NATAN

clock-img

05.04.2006, 21:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni so po 1. in 2. porodu ful izpadali lasje. Mislim, da nekje 4 - 6 mesecev po porodu. Po 3. porodu pa se, se prav čudila, da mi še ne izpadajo. No, in po 9,5 mesecih so mi začeli izpadat.
Pa ne skrbi, v nosečnosti so se ti 'zgostili', sijali, zdaj, ko ti izpadajo, pa ti že verjetno rastejo novi - dobro poglej, ker meni tudi ' novi poganjajo' user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.04.2006, 21:22

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Po obeh porodih so mi začeli izpadati po 4. mes tam nekje 1-2 meseca - najprej malo, pol kr fejst, potem vedno manj. Uporabljala sem šampon in ampule proti izpadanju od Wichy-ja.
Zdaj sem 8. mesecev po porodu in imam ful gosto malih laskov - celi šopi mi rastejo in izgleda ful hecno ob stranehuser posted image .
Starejše ženske so včasih rekle, da so lasje po enem letu spet lepi in mislim, da je tako. Že zdaj imam v bistvu boljše lase, treba je samo še počakat, da ti mali laski zrastejo.

clock-img

05.04.2006, 21:31

clock-img

ona

pencil-img

3685

Meni so tudi začeli izpadat nekje 3 mesece po porodu in je to trajalo kar ene dva meseca,da sem mislila,da bom ostala brez las,ampak ni sledu o temu!
je pač tako obdobje,ko so spet na udaru hormoni!user posted image

clock-img

05.04.2006, 22:38

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi meni so začeli izpadati nekje 4 M po porodu in to kar precej. Stanje se je potem umirilo po pbl. dobrih 2 mesecih - novi mi veselo rastejo in so takšne kakovosti, kot so bili pred nosečnostjo.

clock-img

05.04.2006, 22:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

JAz se sicer ne spomnim, kdaj so mi lasje začeli izpadati, vendar sem to doživela pri obeh otrokih. Ko sem si glavo prala, sem odtok skoraj zamašila z mojo "čupo". Mislim, da se je po nekaj mesecih nehalo. LAsje so enako gosti kot so bili prej.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.04.2006, 14:47

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Trenutno tudi mene skrbi, da bo nastala pleša user posted image
Izpadati so mi začeli nekje 2-3 mesece po porodu, sedaj je 4 mesece po porodu in nič kaj ne kaže, da bi prenehali izpadati!
Počakajmo, bomo videli kaj bodo naslednji meseci prinesli; jaz sem si jih na kratko postrigla, da niso tako redki videti user posted image

clock-img

06.04.2006, 21:20

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Začeli izpadati en mesec po porodu, nehali po 6 mesecih , takrat srem dobila tudi menstruacijo.Sedaj so se lepo zgostili ,nisem se ubadala ne z vitamini in šamponi, mi je rekel pediater da gre to svojo pot in da bo vse OK in tako je tudi bilouser posted image

clock-img

06.04.2006, 22:12

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Tudi meni so začeli ful izpadati 4 mesece po porodu, zdaj pa se mi zdi, da se stanje "že "umirja (7,5 mesecev po porodu). Je pa res, da si zadnji čas lase umivam s šamponom Fitoval (ki krepi lasne korenine). Spodaj pa že poganjajo novi lasje, zato ne skrbi - ne boš končala z redkimi lasmi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem