cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izpadanje las

clock-img

12.06.2005, 23:24

clock-img

AnkaM

pencil-img

43

Hojhoj!
A so kateri po porodu strasansko izpadali lasje? :((:((:((
Moja mala je stara 4 mesece in meni so prav nemogoce zaceli izpadat lasje. Dojiva se 100%, mala krasno raste in napreduje. Nobenih problemov.
Kako naj resim svoje?

Hvala za predloge!:)
A.

clock-img

12.06.2005, 23:31

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!
Torej, meni se je v prvi nosečnosti dogajalo isto, po treh mesecih po porodu sem mislila, da bom postala plešasta, pa so mi v lekarni punce svetovale ene kapsule od Dietpharma (nisem prepričana čisto), so pa kapsule koencima Q 10 in so popolnoma varne glede dojenja in vsega ostalega. Vsebujejo veliko koristnih stvari, med ostalim tudi selen, ki je potreben za obnovo las, ki so se zaradi nosečnosti izčrpali, ker pač otrok vzame, kar potrebuje. Kmalu po tem, mislim, da ni minil niti mesec, so mi lasje spet pognali in zdaj imam spet goščavo na glavi.
Sicer ti pa priporočam, da se postrižeš, dokler lasje malo ne zrastejo, da si opomorejo.
Upam, da sem te malo potolažila.
Lep pozdrav,
Simona

clock-img

12.06.2005, 23:59

clock-img

AnkaM

pencil-img

43

Hvala za tolazbo.
Nekako sem ze prisla do tega, da jih porezem. Saj zrastejo:)
Sicer pa bom vprasala v lekarni za te kapsule.

Pozdravcek, Anka

clock-img

13.06.2005, 07:11

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

To je nekaj čisto običajnege. Jaz sem pa v DM kupila Receptov losion ali nekja takega proti izpadanju las in je boljše. Verjetno bi se umirilo tudi brez tega. Je pa res, da sem jaz že skoz imela las za izvoz.:)

clock-img

13.06.2005, 08:22

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

Moj je približno enako star in mi isto izpadajo lasje, pa tud pri prvem porordu so mi začeli izpadati okoli tretjega meseca.

Lasišče se pač obnavlja, boš videla, kmalu ti bodo po celi glavi štrleli novi kratki laski. Jaz sem se ostrigla na kratko, ker me nervira, sicer izapdajo še vedno.... se mi zdi, da se normalizira šele po šestem mesecu.

clock-img

13.06.2005, 09:54

clock-img

leah

pencil-img

660

Meni so izpadali potem,ko sem nehala dojiti,cca.1 mesec je trajalo.Ma ni za paničarit;)

clock-img

14.06.2005, 11:19

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Lasje mi sicer niso odpadali tako, da bi bila panika, ceprav priznam, da je pri dolgih kar grozno videt poln odtok las v banji.
Sem pa vzporedno z lasmi imela tezave z nohti...tudi med dojenjem sem zato jedla tablete kvasa (v vsaki lekarni) in oba problema sta se vidno izboljsala.
Kvas je cisto naraven, poln vitaminov, cenovno tudi ugoden cca. 1500 Sit za eno kuro.
Midva z mojim eno-mesecno kuro s tabletami kvasa narediva vedno jeseni in spomladi..cist preventivno in krepilno in nisva ze dolgo nic smrkala, lasje in nohti pa res cist drugace zgledajo!:rozica:

clock-img

14.06.2005, 11:41

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Pušenjak je na vprašanje o izpadanju las odgovoril, da med nosečnostjo je za lase obdobje rasti. Lasje izpadajo minimalno, zato pa rastejo in se njihovo število pomnoži. Po porodu pa je obdobje izpadanja - starejši lasje izpadajo, to pa ne vodi v plešavost.

:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem