cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izkušnje z vozički za dvojčke

clock-img

03.11.2005, 15:59

clock-img

triglavčica

pencil-img

8

Lepo prosim za pomoč. Z dragim se že počasi razgledujeva po vozičkih, pa sva že čisto zbegana! Jaz navijam za Peg Perego Aria Twin, moj dragi pa pravi da so koleščki premajhni. Ena trgovka je tudi rekla, da sedeži ne grejo čisto v ležeči položaj, ampak kakor vem imajo vsi podobne vozičke, pa to ni kakšen večji problem, ker prve mesece ne hodiš dosti z njimi okrog.

Zelo bi bila vesela vaših izkušenj kateri vozek za dvojčke je najbolj praktičen, pa varen obenem.

clock-img

03.11.2005, 18:26

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz sicer ne vem kateri voziček je najbolj varen. Ti bodo punce povedale ki jih imajo. Je pa fajn da si veliko zunaj. tudi na začetku (razen takoj po porodu).

LP Tina

clock-img

04.11.2005, 09:21

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Midva sva nabavila peg perego duette, pa bomo kmalu izvedeli kako se obnese. Za tega sva se odločila zato, ker je zaporedni oz. ožji.
Drugače pa sva si tudi želela kakšnega z velikimi kolesi, ampak kaj mi koristijo kolesa, če marsikje ne bi mogla skozi vrata user posted image

clock-img

12.11.2005, 22:00

clock-img

mirka

pencil-img

295

Mi imamo Hauckov duo shopper. Vozek je super. 
Ko sem kupovala sem gledal ana sledeče:_ da gre skozi vsa vrta in v lift; da je lahek, da se lepo zloži. In takega tudi našla
V trovini Ariel je bil 59.900 SIt, jaz sem ga pa kupila v Avstriji v Toysu za 130Evrov.
Je zelo lahko vodljiv, lahek, ozek tako da gre z lahkoto skozi vsa vrata in v lift. Zloži se tudi zelo dobro in enostavno tako da mi ne zavzame veliko prostora v avtu.
Kolesa so pa srednje velika tako da mislim da tudi po zimi ne bo problemov. Sedaj je pa super,z eno roko ga lahko vozim.
Presodi pa sama.
Adio!
Muser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2005, 08:42

clock-img

lucios

pencil-img

50

Mi uporabljamo Aria twin že 14 mesecev, se pravi, da smo dali skozi že vse letne čase. In moram reči, da sem ZELO zadovoljna z njim. Uporabljam ga že od začetka. Sedeži gredo dovolj v ležeči položaj, vsaj mi smo to uspešno prakticirali. Kupila sem še od Haucka zimski vreči, tako da smo lahko pozimi brez skbi odšli na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image ! In tudi sedaj sta še uporabni.
Sedaj, ko sta pa punci že "veliki", se pa dajo sedeži nastavit v čisto sedeči položaj, kar nekateri vozički ne omogočajo. Pa še prednja mizica pride zelo prav, ko že sami sedijo, saj jih pol ni treba imet privezane še čez rame, ampak je dovolj samo čez pas, tako da lahko lepo sedijo in opazujejo naravo. Če se pa hočejo nagnit naprej, jih pa mizica ščiti.user posted image

Ne vem, zakaj so kolesa problemuser posted image . Res da so večja lepša, vendar gre s temi ravno tako dobro po ravnem in makadamu in tudi travniku - smo vse preizkusili, pa še vedno funkcionirajouser posted image .

Zloži se kot marela, tako da gre v prtljažnik-vsaj v mojega, povrhu je pa še zelo lahek.

Jaz ti ga priporočam, odloči se pa sama.

Lep dan še naprej!!

LEPO JE LJUBITI, LEPO JE DAJATI - A NAJLEPŠE JE BITI MATI.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem