cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izkušnje s Paint Zoom-om

clock-img

04.04.2011, 12:21

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

Z mojim sva na tem, da prebeliva hišo (notranjost). Dela bo kar precej. Ker sva že nekajkrat belila stanovanja, veva, koliko dela, časa in materijala gre za take zadeve. Se pa nagibava k temu, da bi kupila Paint Zoom, ki bi za nas pomenil predvsem prihranek časa. Z malčkom in dojenčkom si nekajdnevnega beljenja ravno ne moreva privoščiti, saj varstva nimava.

Je vreden svojega denarja? Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem user posted image ? Barvanje naj bi bilo hitrejše in ni potrebno toliko slojev barve-baje. To drži? Ali naj se posluživa dobrega starega beljenja po domače? Čopiči, valjčki, barva in veselo na delo...user posted image

Hvala vnaprej...

clock-img

04.04.2011, 12:50

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

baje ni ok,nisem še probala...

clock-img

04.04.2011, 16:26

clock-img

urška

pencil-img

3136

kolikor sem jaz brala ocene kupcev na eni spletni strani ni ok. povhu vsega moraš vedet, da boš morala tla, pohištvo in luči dobro zaščititi in folijo tudi prilepiti, ker drugače ti jo odpihne stran.
moja mami je otem kupila eno boschevo mašino, ki deluje na isti princip, vendar še čaka na njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem