cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izkušnje Nestle BEBA START ?

clock-img

27.07.2006, 17:29

clock-img

Anonimen

Žal smo na flaški že od porodnišnice. Ko smo ugotovili da od dojenja ne bo nič, je mož kupil Aptamil 1 (je bil ravno vikend ko sva prišla domov), takoj naslednji delovni dan sem poklicala pediatra, ki mi je svetoval Bebo od Nestle. Ko sem se napotila po nakupih, z novorojenčkom doma pa se seveda vedno mudi, sem pograbila Bebo Start (tudi po nasvetu prodajalke). Zdaj pa se mi zdi, da naš malček ni sit tako, kot je bil po Aptamilu.
Ima kdo kake izkušnje s tem mlekom in kaj mi priporočate?
Kaj pa glede menjave mleka...pediater mi je svetoval naj štartamo z enim in tega obdržimo, češ da menjava ni v redu...

clock-img

27.07.2006, 17:33

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Jaz sem tudi uporabljala tega in mi je bil super. Imela sva ga do 6.ga meseca, nato pa sem šla kar takoj na Beba 2.

Če se ti zdi da otroček prekmalu postane lačen mu poskusi dat malo več (30ml, več pa ne). Če pa še to ne bo dovolj je mogoče bolje da greš na 1ko.

LP Tina

clock-img

28.07.2006, 08:02

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi smo ga dajali po predlogu naše pediatrinje... Ona pravi, da je najbolj uravnoveseno in kakovostno mleko, pa še user posted image ga imajo radi, ker ima malo okusa po vaniliji....
Naš ga je jedel do zdaj...

clock-img

28.07.2006, 08:53

clock-img

noe

pencil-img

982

PA SEJ TO NE MOREM VERJET. A imajo pediatri plačan od teh proizvajalcev al kaj? Jaz sem tud začela s Bebo, pa mi je pediatrinja skoz težila, da ni vredu da naj grem na Aptamil  al pa Novolac,da to je najboljše. To mi je težila za vsak  ko sem prišla tja.Jaz sem bila vseeno na bebi kake 6 mesecov zaradi cene ,pa tud fajna se mi je zdela.Pol sem šla pa na Milumil,ker se Beba ni več tako topila kot bi se mogla.

clock-img

28.07.2006, 12:42

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Ne vem ali je plačana ali ne.... Rekla je, da še toliko zbirčni dojenčki pijejo Bebo zaradi okusa, po sestavi (vsaj tako je rekla) je tudi najbolj uravnoveseno... Ni mi pa nič težila - rekla je naj se sama odločim.  Ampak itak mislim, da je odvisno od otroka, kateri proizvod mu najbolj sede...

LP A

clock-img

29.07.2006, 15:17

clock-img

noe

pencil-img

982

Se strinjam s tabo,sam naša je res bla fu lproti, najbrž zarad procentov!

clock-img

02.08.2006, 10:48

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Mi smo na začetku imeli Novolac, potem pa sem prešaltala na Bebo. In nas je ful zaprla. Revček ni kakal 4 dni. Zdaj imamo spet Novolac in je prebava zopet ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem