cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izginil je

clock-img

05.09.2006, 12:49

clock-img

KBM

pencil-img

4744

No jaz sem včeraj začela brati knjigo od Danielle Steel z naslovom Izginil je in vam moram povedati da je super knjiga!!
Ali jo je že katera brala?

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil Boris -- 5.9.2006 12:53:41 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

06.09.2006, 09:11

clock-img

Anonimen

Jaz,ampak se vsebine trenutno ne spomnim,ker sem veliko njenih del že prebrala.

clock-img

07.09.2006, 12:12

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Tukaj na kratko vsebina te knjige:

Marielle živi s svojim možem Malcolmom in sinčkom Teddyem v razkošni hiši v New Yorku.Toda njuni življenji sta polni skrivnosti.Marielle preganja preteklost,ki jo skriva pred možem.Vsako leto skrivaj prižiga svečko za otroka,ki ji je umrl v tragični nesreči.Tudi Malcolm živi dvojno življenje.Potem pa nenadoma izgine njun sinček Teddy.Prav tedaj pa se v New Yorku pojavi Mariellina prva ljubezen Charles Delauney!!

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

07.09.2006, 17:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2006, 11:53

clock-img

KBM

pencil-img

4744

No jaz bom danes začela brati drugo od nje in sicer z naslovom Dragulji,bomo videli kakšna je ta?

Lp Mojca

clock-img

13.09.2006, 21:23

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

ej boris, dragulji je bila men svetovna knjiga, res je super za dat možgane na off, jaz sedaj trenutno ne berem nič ker nimam časa imam že cel mesec doma knjige od juliesa Vernea, pa nima cajta upam, da ko bo večji da bom lažje brala

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem