cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izdelava lastne knjige Otroška zabava

clock-img

07.05.2023, 10:57

clock-img

fera1

pencil-img

1

Pozdravljene,

spisano imam knjigo dnevnih opravil/zabave z otroki do 10 leta starosti, 100 strani pristnih napotkov kako si polepšati vsak dan z otroci za ustvarjanje nepozabnih spominov user posted image . Za tisk in oblikovanje sem se že dogovorila v lokalni tiskarni. Sicer sem res bila pozitivno presenešena da mi tiskarna uredi vse na enem mestu in še to da so pripravljeni tiskat knjigo v 100 izvodih po normalni ceni. Problem pa nastane pri prodaji/trženju/promoviranju knjige. user posted image

Bila sem že v treh knjigarnah kjer nočejo slišat o prodaji lastno izdane knjige. Imate kakšne ideje kako bi lahko najceneje tržila svoj prvenec?

Hvala!

clock-img

31.05.2023, 21:13

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

Wooow, bravo za idejo user posted image
Najlažje in najceneje tržiš preko Facebooka, Instagrama , jaz bi poskusila s plakati v vrtcih. morda se poskusi povezati s katero od mamic influencerk, ki bodo sigutno z veseljem omenile in pa seveda prodajaj preko FB skupin, kjer se prodajajo otroški izdelki ( to vedno pali pri mladih mamicah). Morda tudi poskusi s kakšnim upokojenskih društvom, ki jih bo kupovalo za svoje vnučke user posted image Poskusi tudi na Ringaraji, morda pa ti naredijo kakšno promocijo ;)
Srečno pri prodaji user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem