cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izcedek-dvoletnica NUJNO

clock-img

19.08.2006, 20:40

clock-img

Anonimen

Se opravičujem, da sem anonimna (izjemoma).

Moja hčerkica ima nek izcedek iz lulike. Je brez vonja, rumenkasto zelen, sluzast. Kaj bi lahko to blo? Ga je sicer malo ampak me vseeno skrbi!

Prosim za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

19.08.2006, 20:53

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

sliši se kot vnetje. user posted image user posted image user posted image user posted image si sigurna da ni seč iz sečevoda???
najbolje da stopiš do pediatra, pa ti bo znal svetoat naprej - da ne bi bilo kaj narobe z rodili...

clock-img

19.08.2006, 21:13

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas je imela naša bejba večkrat to. Nazadnje jo je še špikalo zraven, pa je zdravnica dala samo hladilno mazilo, sicer tisto lekarniško, pa nič drugega.
Ko je bila pa novorojenček, je pa prišla iz porodnišnice s takim vnetjem, da je rekla patronažna, da česa takega še ni videla. No, že takrat je dobila canesten, seveda na tanko ga je bilo treba mazat in zmešat s hladilnim mazilom ali bepanthenom, pa po možnosti z ribjim mazilom in cinkovo pasto.
Jaz se spomnim tudi sebe od zelo malega s temi smotanimi vnetji. Nekateri ljudje smo pač nagnjeni k temu, mogoče tudi tvoja deklica. Vprašaj še zdravnico, pa če ti kaj drugega napiše, sporoči. Mogoče bi tudi naši pomagalo.

clock-img

21.08.2006, 22:52

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Najbolje da jo pelješ k njeni osebni zdravnici oz zdravniku

Edino, čisto mimogrede, a ti dovolj pije ?user posted image Če ti premalo je tudi možno da je vodica bolj čudne barve, zato še to poglej in je mogoče zato izcedek na koncu ko se polula bolj gost. Ampak, da boš mirna, ti kar na kontrolo z njo in seveda da nebo nič kaj hudegauser posted image

Lahko noč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem