cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iz ene ali iz obeh?

clock-img

06.06.2006, 10:19

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Trenutno smo v fazi uvajanja goste hrane in smo uvedli že tri goste obroke - dopoldansko in popoldansko malico ter kosilo. Za zajtrk, pozno popoldne in zvečer pa se še vedno dojimo (stari smo 7 mesecev).

Od rojstva sem svojemu malčku za en obrok ponudila mleko samo iz ene dojke. Ko smo pa uvajali dopoldansko malico, sem se pa odločila, da mu za zajtrk ponudim mleko kar iz obeh dojk, ker sem se bala, da bi prišlo do mastitisa, če bi samo enkrat dnevno pil recimo iz leve dojke.

Zdaj se nam je že dvakrat zgodilo, da smo preskočili pozno popoldanski mlečni obrok in sem mu potem tudi zvečer dala piti iz obeh dojk. Ko se bo stanje normaliziralo, bi rada spet poskusila stari sistem en obrok - ena dojka, me je pa strah, da bi mi potem mleko hitro presahnilo.

Zdaj pa ne vem - všeč mi je bil star sistem (en obrok - ena dojka), ker je enostavnejši in nama bolj ustreza. Kaj menite? Se lahko zgodi, da mi bo zmanjkalo mleka, če mu zjutraj dam piti iz ene dojke, zvečer pa iz druge?

clock-img

06.06.2006, 10:29

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Jaz sem začela dojiti iz obeh dojk takrat, ko sva imela čez dan že vse goste obroke in sva se dojila le še zvečer in zjutraj. Je pa res, da je imel moj Žiga fuuulll rajši levo dojko, tako, da sva se na koncu dojila pretežno le še na tej. Je pa posledično na desni bilo vedno manj mleka, na levi pa vedno več. Mislim, da se bodo dojke prilagodile povpraševanju, poskusi....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem