biba na spermiogram na GK sva midva čakala tri tedne, ga je imel sredi oktobra. Midva zbirava papirje za na konzilij za IVF ET. Imava spermiograme od Reša, pa je Ribičeva rekla naj ga še tu naredi, saj znajo komplicirati, hočejo, da je izvid od njihovega androloga. Čaka se na razgovor pri andrologu, naročevala sem ga konec septembra (na oboje), pa je bil pri andrologu prvi prosti termin 1.12., sva vzela ta termin, to je pri Zornu, pri Drobniču bi bil na vrsti 5.12. kar ni nobena razlika, s tem da je moj termin 13.12., potem pa vsi papirji naprej, pa čakanje na odgovor konzilija, potem pa čakanje na IVF. Sem pa ugotovila, da bi si morala bazalno merit že zdaj, mi je sestra na GK tko zmedeno razlagala, da sem mislila, da pol, ko dobim odgovor s konzilija, s papirja je razvidno drugače, ma nič bom dala graf od lani, bo ravno tko dobro. V glavnem na GK se čaka, čaka, ampak kdor čaka, dočaka. Pa če ne težiš, pa nimaš svoje zgodovine zdravljenja v malem prstu, se ti včasih zgodi, da ti nič ne dajo, ne naredijo. Si kot na tržnici, pridi, hitro opravi, pa spet pojdi, pa težit za razlago, jaz ji vse zdrdram vsakič, ko sem tam, kaj je narobe, kaj je mi je že dala, obljubila, pa sem kar hitro daleč prišla, če ne bi sama zinila, ne bi npr klomifena dobila, pa mi ga je prejšnjič obljubila, pa sprašuj, vsaj kaj zveš.