cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ionizator

clock-img

01.12.2006, 09:51

clock-img

ribica.

pencil-img

2165


Saj niti ne vem ce je tole najbolj primeren forum? V glavnem, zanima me, ce ima kdo izkusnje z ionizatorjem? A ima kak ucinek, je res fajn zrak ce ga imas v stanovanju.  En tip jih je vceraj prodajal, pa mi je zvenelo ok. Seveda me je moj tip ze napol nadrl, da je to sam larifari, kot vse reklame. Meni se sicer ni zdelo tako. Zato prosim, ce ga kdo ima ali ce kdo kaj ve na to temo, prosim podelite svoja mnenja.

clock-img

01.12.2006, 10:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst ga sicer nimam, ima ga pa moj sodelavc, pa prav, da je full zadovoljen in da se pozna razlika. Da je cistejsi zrak, da ni tok prahu po zraku al prsic.. Da ne kiha tok.. Ne vem.

clock-img

01.12.2006, 14:28

clock-img

G in T

pencil-img

953

Mi ga imamo doma, ker mamo malega astmatika. Zrak lepo prečisti, pa še prijeten vonj ima, ko mu dodaš (parfumirano) kapsulo.

clock-img

01.12.2006, 14:44

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ionizator ne prečisti zraka in mu tudi ne doda arome. Spremeni samo naboj iz pozitivnega v negativnega kar zagotovo ne čutiš z vonjem ampak nekako občutiš na počutju. Viden efekt je ta, da se v okolici ionizatorja nabere fin prah, v zraku je manj lebdečih prašnih delcev, jih je pa zato več na tleh saj jih spremenjeni naboj prizemlji.

Če je ionizator kombiniran s filtrom in čistilcem zraka, potem taka naprava zrak posrka, ga prečisti preko filtrov, lahko tudi aromatizira in ionizira. Ampak to potem ni le ionizator.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

02.12.2006, 16:51

clock-img

G in T

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ionizator ne prečisti zraka in mu tudi ne doda arome. 




če imaš takega, da mu dodaš še vonj,(kapsulo) potem se v sobi vonja, vsaj na mojmu je tako.Ali pa je moj malce drugačenuser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem