cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Internetno naročanje šolskih potrebščin

clock-img

29.06.2010, 22:28

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ste splanirale nakup šolskih potrebščin in že imate vse v torbi zloženo za novo šolsko leto?

No, to nam še ni uspelo, morda mi kdaj bo, se pustim presenetit.user posted image

Sem pa našla možno naročanje preko spleta. Sicer težijo, da so toliko bolj ugodni do 30.6. pa **** dodatkov...

Me zanima v resnici konkurenčost cen? Se je katera že spustila v to?

Če gledam iz mojega zorega kota, mi je to easy. Se izognem prevelikem cincanju ob izbiri ! user posted image Plačam tisto kar rabim, in dobim menda na dom. Sam menda radi zamujajo tudi! ;)

Se boste prepustile lastni izbiri oz. vašega otroka.. al boste s tem na hitro opravile?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

01.07.2010, 00:52

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

Že 10 let naročam preko interneta pri Kopiji ..na 3 obroke ...dostava na dom -avgusta...smo bili vedno zadovoljni.....

clock-img

01.07.2010, 07:06

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

tretje leto sem narocila pri kopiji. ampak ne vem zakaj so mi letos dali na samo 2 obroka in ne na tri kot prejsnji 2 leti.
drugace pa zadovoljna!

edino zvezke bomo sli kupit sami, da si jih izbereta. se mi zdi, da letos nimajo izbire pri zvezkih.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

01.07.2010, 07:11

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Letos sem naročila prvič, ker je pač prvošolček. Kje se mi pa da letat po raznih knjigarnah, papirnicah. Torbo smo sicer kupili že drugje, zvezke in peresnico si bo izbral sam, vse ostalo sem naročila pri Kopiji.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem