cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

InterRail

clock-img

24.05.2014, 08:00

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Ima kdo s tem kaj izkušenj iz prve roke? V smislu povezav, udobnosti vlakov,pozicije žel. postaj po evropskih mestih ( glede na središča) itd. Na prvo žogo se zdi tole zelo zanimivo ,nekaj novega za nas in vem da bi otroci uživali in seveda midva z njimi. Vendar po svoje tudi malo večji organizacijski zalogaj verjetno, kot če potuješ v lastni režiji in z lastno mrcino.

clock-img

24.05.2014, 14:35

clock-img

patrino

pencil-img

2142

A res še nihče ni takole potoval?? Kristus ste ja nekateri takšni popotniki tule gor. Sedaj me ima , da bi šli takole tudi zaradi tega, da bi tule gor na dolgo in široko napisala kako vse poteka, da bi se še kdo pokorajžiluser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

29.05.2014, 21:05

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz sem hotla it na koncu srednje šole, pa je zadeva padla v vodo, ker sem ravno spoznala svojega lubija in sva jo potem raje v Grčijo mahnila. Sicer tudi mene zanima, če bo katera kaj napisala. Katere države te pa zanimajo?

clock-img

30.05.2014, 10:47

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Z družino je verjetno drugače, kot če gre "mularija" sama, kot sem šla jaz. Vlaki so po državah različni. Nekatere je potrebno rezervirati vnaprej. Ponekod je postaja sredi mesta, drugje malo ven, ampak je potem vedno kak bus do središča.
Sama sem šla vedno peš od žel. postaje, pa če je bilo še takooo daleč . spoznaš mesto - tudi tisti del, kjer ponavadi ne pričakujejo turistom - mene tudi take stvari zanimajo. 10 noči od 30 sem prespala na vlakih. Super izkušnja. Samo takole napol in po navdihu z otrokoma (še) ne bi šla, čez nekaj let pa mogoče. Fajn ideja, samo veliko dopusta v kosu bi šlo.

clock-img

30.05.2014, 16:29

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Dopusta v kosu imamo čez poletje več kot mesec in pol, ker smo čez leto garali kot norci in si zato prvič lahko časovno to privoščimo v takem obsegu. user posted image Vleče nas v bistvu različne kraje, najbolj na zahod Evrope, ker smo ostalo tako po kosih že kar precej pogledali.Verjamem, da je to velik organizacijski zalogaj in bolj kot premišljujem bolj se mi zdi, da bomo , predvsem zaradi otrok, mogoče zadevo še malo prestavili. Je pa stvar vsaj za nas zelo vabljiva in nas mika zeloouser posted image

clock-img

02.06.2014, 12:17

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Jaz sem pred leti potovala z Interailom po Z Evrope, Francija, Belgija, Nizozemska, Anglija in Škotska. Vse super, to mi je bilo eno boljših potovanj. Brezskrbno z nahrbtnikom na ramah in gasa :)

clock-img

02.06.2014, 18:54

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35

Jaz sem pred leti potovala z Interailom po Z Evrope, Francija, Belgija, Nizozemska, Anglija in Škotska. Vse super, to mi je bilo eno boljših potovanj. Brezskrbno z nahrbtnikom na ramah in gasa :)

Reeesuser posted image Daj povej malo več , kako je šlo, če ti ni odveč. Koliko časa,kako je bilo z vezami iz ene v drugo državo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem