cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Inkotinenca po porodu

clock-img

09.03.2018, 09:57

clock-img

pikpiki

pencil-img

24

Pozdravljene!

Zanima me kako se (tiste, ki vas je to doletelo) spopadate s poporodno inkotinenco? Obstaja poleg rednih vaj za mišice še kaj drugega, kar bi omililo to težavo?

clock-img

25.03.2018, 18:45

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Pozdrav,

prav z inkontinenco nisem imela težav, imela sem rahle probleme z zadrževanjem med kakšnim večjim fizičnim naporom. Druga kot vaje za krepitev mišic žal ne poznam. Moram pa reči, da jih nisem izvajala pridno pa je stanje šlo vseeno nazaj.. se izboljšuje. :)

clock-img

27.05.2019, 10:44

clock-img

eva.f

pencil-img

2

Pozdravljeni, sem študentka 3. letnika zdravstvene nege na Fakulteti za vede o zdravju in pišem diplomsko nalogo z naslovom Kakovost življenja žensk z urinsko inkontinenco po porodu. Posredujem kratko anketo na to temo in prosim, da si vzamete nekaj minutk ter mi tako pomagate pri zbiranju podatkov za dokončanje študija.
Vnaprej se zahvaljujem za vsako pomoč.
Anketa: https://www.1ka.si/a/214270

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem