cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Inhalator

clock-img

04.03.2008, 16:24

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Sej ne vem kam naj vprašam, ampak moj sin močno, močno non stop kašlja, je prebolel pljučnico, je dobival inhalacije, je blo malo bolje, po antibiotiku pa spet, ponoči se celo noč davi. Kupila bi mu inhalator, pa me zanima, če katera pozna tega

http://prolat.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=42&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

so mi ga v Lekarni predlagali, baje pa da jih imajo tudi v Sanolaborju, drugačne

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

04.03.2008, 16:26

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

A te lahko vprašam za ceno
Hvala

clock-img

04.03.2008, 16:49

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Okoli 88 EUR, so mi rekli

clock-img

04.03.2008, 17:15

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ne dolgo nazaj so imeli inhalator v Hoferju za 40€. Jaz sem ga kupila že lani in nam zelo dobro služi. Takoj ko začneta kašljat in smrkat jima dam inhalacije s fiziološko in sem že večkrat preprečila nadaljni kašelj.
http://www.hofer.si/si/html/offers/2827_5367.htm

< Sporočilo je popravil Dadi -- 4.3.2008 17:19:34 >

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

04.03.2008, 17:18

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Drugače so pa pohvalili Omronove inhalatorje, samo kje naj ga dobim, ali ga imajo mogoče kje v Kranju?

clock-img

04.03.2008, 19:09

clock-img

nezka1

pencil-img

10

Koliko vem, se Omronovi inhalatorji lahko kupijo v trgovinah DIAFIT.

LP, Nežka  user posted image

clock-img

04.03.2008, 21:06

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi imamo tega, deluje čist OK, otroku je zaradi same oblike zanimiv.
Ampak mi v času prehladov tudi z inhalacijami čudeža ne dosežemo.

clock-img

04.03.2008, 21:17

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Omron lahko kupiš tudi prek spleta
http://www.nakupovanje.net/omron-NE-C29-E-kompresijski-inhalator-pr-1155379
Drugače pa sem jaz kupila v Sanolaborju inhalator ... Medel al nekako tako se imenuje firma, cena je bila približno enaka, okrog 88 evrov. Fajn zadeva. Takrat sem cel doktorat naredila iz inhalatorjev, pa se mi zdi, da je cena bolj ali manj za vse približno enaka user posted image .

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

04.03.2008, 23:05

clock-img

blak

pencil-img

660

Tudi mi smo lani kupili Hoferjevega in je super! Poglej malo po Hoferjih, ker vem, da so ga v lani Kopru imeli tudi kaka dva meseca po akciji. Letos je pa tudi že bil v akciji, tako da možno da jim je še kaj ostalo.

clock-img

06.03.2008, 21:08

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Mi imamo tudi ta user posted image inhalator in smo zadovoljni user posted image .
Smo ga pa kupili v Italiji in je bil 54 Eurov, tako da se bolj splača doli- pri nas je bil okrog 90 user posted image

clock-img

11.03.2008, 09:08

clock-img

AlTa

pencil-img

91

Oj!
Kje pa si ga kupila v Italiji (naslov).
Hvala!

clock-img

12.03.2008, 19:39

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Preveri, če je ultrazvočni. Kompresorski ponavadi ropotajo, da ušesa bolijo.

clock-img

29.09.2012, 08:20

clock-img

lady2

pencil-img

3

Glede na priporočila prijateljic sem kupila PIC AIRPROJET ultrazvočni inhalator, ki dobro opravlja svojo nalogo. Najceneje ga lahko dobite na www.inhalator.si
Veliko veselja pri uporabi!

clock-img

08.10.2012, 08:00

clock-img

mayble

pencil-img

67

Kakšne kapljice pa lahko dam 3-letniku za inhalirat? Bronho so namreč samo za večje od 4 let, v lekarni mi pravijo da za tako majhne nimajo nič??

clock-img

08.10.2012, 08:25

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Kar fiziološko mu daj za inhalirat in ne kakšnih kapljic in podobnega.

clock-img

08.10.2012, 11:43

clock-img

soncek3

pencil-img

329

Samo fiziološko raztopino smo mi dajali v inhalator, parkrat smo dali tudi kamilice (prekuhano vodo); nobenih kapljic.

clock-img

08.11.2012, 10:41

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mi smo dajali Berudual z fiziološko razstopino (hm, če se ne motim 15 kapljic na 5 ml fiziološke)
Ampak je po berudualu kašljala še bolj, pa sem potem dajala samo fiziološko ali pa kamilice.
Drugače pa za tiste, ki kašljajo ponoči. Mi imamo vlažilec zraka, pri katerem je taka mala gobica za eterično olje. (če me razumete) in sem ji tam dajala kapljico ali dve japonske mete (menda) pa je bilo boljše.. sicer pa že sam vlažilec precej pomaga.

clock-img

08.11.2012, 11:49

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Tudi mi imamo Hoferjevega in sem zelo zadovoljna. Uporabljam pa fiziološko, občasno dodam kapljice Fitobalm Suffumigi. Letos še nista bila resno prehlajena! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem