cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Infekcija?

clock-img

24.04.2006, 19:38

clock-img

balaena

pencil-img

221

Bom novo temo odprla, z iskalnikom nic ne najdem, pod moj "dolgi PMS" pa tudi ni nobenega odziva.
Torej, 14 dni me je cudno bolela maternica, jajcniki, M ni bilo (in je se ni), zato sem pisala na MON Pusenjaku. Ker sem napisala, da imam tudi izcedek malo cudne barve (rumenkast, vcasih je bil pa kot limonina cedevita), je odpisal, da gre lahko mogoce za infekcijo. Da se to z zdravili uredi.
Jaz se nikoli nisem imela taksnih tezav in nimam pojma kaj, od kje in zakaj ginekoloske infekcije. Fora je pa v tem, da sem se v Leoniscu hotela narociti za pregled, pa moj gin (ravno Pusenjak) trenutno ne dela preventivnih pregledov ?!? in grem lahko k nadomestnemu ali pa med 12. in 13:30 k dežurnemu ginekologu. No in za porh izcedka zdaj ze nekaj dni ni vec pa tudi boli me ne.
Nimam pojma, kaj naj? Ali je katera ze imela kaj podobnega? Ali je treba po zdravila, al ne? Kriza totalna. Ker v cetrtek gremo pa na morje in bi mogla glih jutri it.

clock-img

24.04.2006, 19:50

clock-img

Anonimen

Veš kaj, ti kar pojdi jutri, četudi ne bo nič. Kajpa če te na morju spet kaj zagrabi? Ne vem no, jaz bi šla.

clock-img

24.04.2006, 20:36

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

A si poskusila kaj z navadnim jogurtom, če je infekcija blaga, pomaga.
Drugače pa lahko kupiš tudi Canesten brez receta. Ali pa pokličeš splošnega zdravnika in mu poveš, kako si.

clock-img

25.04.2006, 08:04

clock-img

balaena

pencil-img

221

Nisem še ničesar poskušala, ker, kot sem napisala, sploh nisem pomislila na infekcijo. Ker nisem vedela, da to tako izgleda. In itak ne vem, od česa jo dobiš (sem jo dobila). Niti ne vem, kam canasten oz. jogurt dat. Bolj zunaj, al mora it globoko (glede na to da me notri boli). Te težave sem si predstavljala bolj kot kakšno srbenje, da potem z jogurtom rešuješ. Najbrž grem danes na pregled, če dobim varstvo takrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem