cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Imate kakšno idejo....

clock-img

13.12.2005, 09:49

clock-img

metka

pencil-img

174

kaj pripraviti za "prigrizek" ?  Praznovali bomo roj. dan naše pikice. Ker smo bolj na tesno s prostorom in ne bo ravno možnosti, da bi vsi lepo udobno sedeli; razmišljam o nečem, kjer ne potrebuješ ravno "celega pribora" user posted image
Jaz sem mislila samo, da jih povabimo na torto, ampak moj user posted image  pravi, da je potrebno pripraviti še nekaj za "piknit", pa naj ne bo klasično: kanapeji, narezek ipd. Zdaj pa razmišljam, razmišljam... pa nič. Ima katera kakšen predlog?

Hvala in lp metka

clock-img

13.12.2005, 10:17

clock-img

Anonimen

mi smo v takih primerih naročili družuinske pice pa rabiš samo še pol prtičke pa papirnate krožničke pa jih lahko ješ z roko

clock-img

13.12.2005, 10:58

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Lahko narediš tudo "polnjene" francoske štručke. Poznaš? Doma pripraviš različne goste namaze (smetana, siri, zelenjava....), nato francosko štručko prepoloviš, pobereš ven sredico in jo dodaš k masi (namazu), nato pa z namazom napolniš francosko štručko. Zaviješ v folijo in postaviš v hladilnik, naslednji dan pa samo še narežeš na koščke....

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.12.2005, 21:43

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz pa za take priložnosti narežem piščančje meso na majhne koščke in spoham(vem da ni zdravo)in ne potrebuješ niti vilic le zobotrebce.pa lahko narežeš sir na koščke in česen pa olivno olje.

clock-img

16.12.2005, 10:10

clock-img

metka

pencil-img

174

user posted image       PUNCE HVALA!

Samo odločit se je še treba!

Lp

< Sporočilo je popravil metka -- 16.12.2005 10:11:24 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem