cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Imamo ga...

clock-img

09.08.2004, 19:52

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:bravo::bravo:... voziček namreč!!! Ful sem srečna! Kupila sva Asahija Typhoon 3-kolesnik, ponj sva šla v Toysa v Celovec, ker je bil znižan iz 500 na 200 eur, zraven sva v Schmidu vzela še lupinico. Ta voziček mi je še lepši od Quinnija, upam tudi, da je tak kvaliteten-zgleda že! Zdaj še razmišljava ali naj kupiva košaro Coccon, rok imam 24. 9. . Mislite, da lahko dojenčka vozim v lupinici nekje do 3 mesecev, pozneje pa bi ga že lahko dala v voziček, ki mu bova za zimo dokupila vrečo. Kaj mislite bi bilo tako vredu?
Lep dan in uživajte! V. in :duda: (34)

clock-img

09.08.2004, 20:06

clock-img

Anonimen

Če se vozičku dno čisto poleže, potem ga lahko daš notri pri treh mesecih:)
Kakšne barve pa je?9nebesa

clock-img

09.08.2004, 20:10

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz ti svetujem košaro! Ne bo ti žal, ker je res uporabna.

clock-img

09.08.2004, 20:32

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Vzela sva olivnega, pa malo je še bež. Meni je res dober!

clock-img

10.08.2004, 07:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi mi imamo asahija...scirocco 4 olivnega..zakon vozicek...sem pa slisala in videla da imajo v toysu le ponesrecene kopije teh vozickov....kaksen je tvoj?

papa,teja

clock-img

10.08.2004, 07:07

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pa se to...mi nismo kupovali kosare...kupili smo zimsko vreco..vozicek se dovolj poleze tudi za novorojencka...sem pa pod vreco dala se dekco, da je bila podlaga se bolj ravna...

papa, teja

clock-img

10.08.2004, 07:59

clock-img

tiha

pencil-img

118

Hej v77!
Si kaj videla v Toysu, če imajo na zalogi še kaj teh vozičkov? Midva bi se gor zapeljala konec tedna, ker je cena res mega ugodna, pa me zanima, da ne bi šla zastonj gor, čeprav greva spotoma še po tavelikega mulčka, ki je pri babici na Gorenjskem na počitnicah.

LP!
Tiha in :roza: (baje)-20t

clock-img

11.08.2004, 12:27

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri scirocco 3 se priporoca kosara, saj nima takega naklona in se ne poleze, tako da za novorojencka to definitivno ni primerno.Pri scirocco 4 pa je naklon taksen, da je primeren novorojenscku...ceprav bi tudi sama, ce bi rodila kje sredi zime kupila kosaro...zima je le zima...spomladi pa nam je zadoscala vreca :)

papa, teja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem