cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Imam mogoče kdo voziček Hauck - Montana??

clock-img

07.09.2004, 18:45

clock-img

Tanjica

pencil-img

14

Mogoče mi lahko kdo pove, kako se pri tem vozičku odstrani blago iz strehce. Nikakor ne morem pogruntati, zelo rada bi pa blago oprala. Zato prosim za kak nasvet, saj mi ni nikakor jasno.
Hvala in lp Tanja

clock-img

08.09.2004, 07:20

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi imamo Hauck Olymp pa smo se tudi ubadali s tem, dokler nisem od jeze šla vprašat v trgovino. Razložili so mi da se pri večini Hauckovih modelov strehice ne da popolnoma odstraniti. Lahko jo odpneš samo na začetku kasneje pa je prišita tako da se je ne da sneti.

Pokliči v trgovino Ariel v BTC sigurno ti bodo pamagali.

clock-img

08.09.2004, 10:18

clock-img

cinci

pencil-img

403

jest mam pa od Haucka Atlantis,pa je tud pršita:zmeden:
me pa zanima če kdo mogoče ve če na te hauckove vozičke paše katera lupinica, pa če katera?
Sm zadnjič v Arielu v Kranju spraševala,pa pojma ni imela:zmeden::ups:

clock-img

10.09.2004, 16:19

clock-img

bori

pencil-img

157

Mi imamo Hauck-Jet in se blago ne sname ampak celo strehico - s plastiko vred zbašem v stroj dam na 30 in operem. Do sedaj je šlo brez problema. (aja, voziček imamo že 2 leti, opran je bil vsak mesec 1 krat, torej cca 20 krat ?!!!)

LP, BOri

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem