cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Imam še kakšno upanje?

clock-img

02.04.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem danes zelo žalostna. Včeraj sem bila pri G in je rekel, da se v GV ne vidi plodka. Imam tako slab občutek, ker imam danes tudi izcedek rahlo roza obarvan . Noseča sem cca 7t. Zadnja M 16.2. Imam lahko še kakšno upanje?

Hvala vam.

clock-img

02.04.2008, 12:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj veš, upanje umre zadnje. Držim pesti, da bo vse OKuser posted image .

clock-img

02.04.2008, 12:33

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Držim pesti, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 12:45

clock-img

janja*

pencil-img

870

Anonimen tudi jest držim pesti zate.Probaj čim bolj misliti pozitivno.Vem da ta čakanje ubija.Probaj se čim bolj zaposliti,da ne boš mislila na to.

clock-img

02.04.2008, 12:49

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Anonimna: Držim pesti, da bo vse OK user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

02.04.2008, 12:52

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Imaš, imaš. Ponavadi čakajo do 8t, ko bi plodek moral biti viden v GV, tudi če je kasneje prišlo do oploditve.
Če bo GV rasla, plodeka pa še vedno ne bo, potem je slaba novica.

clock-img

02.04.2008, 13:17

clock-img

RDEČA VRTNICA

pencil-img

65

Zelo mi je hudo zate Anonimen.

Se strinjam s Srki, da upanje umre zadnje.

Veš, tudi jaz držim pesti zate in upam, da bo vse ok.
Vedi, da smo vsi s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 13:23

clock-img

fra

pencil-img

19

Jaz pa mislim da so še vsa upanja. Tudi pri meni se dolg ni videl plod, ne spomnim se kolk časa. vem samo to da kolegica ki je potem rodila en teden prej je imela že napet trebuh ko men nosečnost sploh še ni pokazala. Tudi jaz sem imela rjave izcedke na začetku, tko da ti jaz svetujem da počivaš. Kr pogumno in tko kot so že punce rekle upanje umre zadnje ... držim pesti

clock-img

02.04.2008, 18:09

clock-img

TODY78

pencil-img

114

upanje umre zadnje-do 8 meseca se vse še lahko obrne... držim pesti

clock-img

02.04.2008, 18:12

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Tudi meni so na začetku rekli da je premala vrečka pa da ni ploda pa smo počakali 14 dni (najdaljših 14 dni) in sedaj sem že v 13 tednu, potem na drugem pregledu pa je bil že malo preveliki, danes na NS pa je ravno prav velik (oz je rekla da je vse kot iz knjige )

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 2.4.2008 18:13:09 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

clock-img

02.04.2008, 18:20

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Jaz sem imela isto situacijo. Pote sem dobila še krvav izcedek in so mi ne KC že rekli, da bo najbrž potrebna abrazija, ampak da dajmo še vseeno za vsak slučaj počakat, da ne bomo prehitro delali. Čez dober teden sem šla k ginekologinji na pregled (takrat sem bila noseča 8 tednov) in je že lepo bil srček. user posted image Tudi na NS je bilo super, zrastel je ravno toliko, kot bi mogel glede na datum, ki mi ga je ginekologinja postavila (zamaknila mi ga je za teden in pol), zdaj pa sem že v štirinajstem tednu in je vse vredu.
Upam, da se bo tudi pri tebi tako izteklo. user posted image

clock-img

02.04.2008, 20:55

clock-img

detelja

pencil-img

4525

...če ne greš do konca ne veš kakšen je in je potem to tvoja kapitulacija...držim pesti zate...

clock-img

02.04.2008, 22:30

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

poznam punce k se jim je plod videl komaj v 9t...tako da upam da je pri tebi enak primer

clock-img

07.05.2008, 22:27

clock-img

faka

pencil-img

174

Anonimna, zakaj nam ne poveš kako se je tvoja zgodba nadaljuje...je že en mesec mimo!!!user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem