cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Imajo vaši otroci že nickname

clock-img

30.04.2006, 13:54

clock-img

Anonimen

Me zanima, če svoje dojenčke že kličete po nickname-u?

Ali pa uporabljate pomanjševalnice, npr. Janezek? Našo punčko skoraj vsi kličejo po pomanjševalnici, pa mi je to malo brezveze. Če bi nama bila všeč pomanjševalnica, bi ji pač dala "pomanjšano" ime...

clock-img

30.04.2006, 14:26

clock-img

Anonimen

Moj Tibi je Bibi.user posted image

clock-img

30.04.2006, 14:27

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz mojega kličem po imenu, edino ko kaj ušpiči rečem kaj drugega... ponavadi piščanc. Moj oči ga kliče pa Miha, pa pojma nimam od kje mu to.

LP

clock-img

30.04.2006, 14:54

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

O ja. Vasja je vse sorte - Basi, Šaši (ker je nekaj časa samo ššššššš govoril), Caci (pojma nimam, od kod), Mišič (mali mišek). Ko ga sračka, je pa Vasilijuser posted image .

clock-img

30.04.2006, 15:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Karolina je Karolina. Glede na situacijo pa še Lumpa, Miška, Pikica, Lubika.

clock-img

30.04.2006, 15:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naš Bor je največkrat Bor, sinko, Mišo, ljubček, cuci-mož, kadar sesa prstke....
Brin pa je največkrat Bini, iz tega pa ga v šali dostikrat pokličem (na grozo vseh prisotnih) Albinuser posted image , Bini-maus, Bini Binson...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.04.2006, 15:17

clock-img

Anonimen

Ko je Gašper poreden, mu rečem Gap. Drugače je pa on moj Pingvinček user posted image
No, pa včasih mulc ušesast user posted image

clock-img

30.04.2006, 15:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našega Vida,je bratec klical Didek.Zato ga včasih še ljubkovalno pokličem Didek.
Maj se je pa,ko je začel govoriti,sam sebe preimenoval v Aj.Zato ga še danes včasih ljubkovalo pokličemo Ajček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.04.2006, 16:04

clock-img

Anonimen

Našega Timoteja kličemo Timi.user posted image

clock-img

30.04.2006, 17:15

clock-img

tecka

pencil-img

1369

V naši družini je že najstarejša sestra naredila red. Ne glede na dolžino imena smo se navadili, da vse otroke kličemo z rojstnimi imeni. Povečini. Včasih si pa res ne moreš kaj in uporabiš ljubkovalno ime.

clock-img

30.04.2006, 19:17

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Našo Danajo kličemo ljubkovalno Naja, pa sneguljčica, ker ima črne laske in modre oči...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

30.04.2006, 19:26

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša je Janček, Janči, pikica, miška, pikec, punčka, pupa,.. Jo pa drugi kličejo po imenu in tud pomanjševalnice ni tako lahko naredit, tako da je kar Janja. Bi pa tud mene motilo če bi jo klical pomanjševano, tako kot od sestrične tamalga kličejo vsi Blažek pa kljub temu da je Blaž, jaz vem da  bi me to motilo in bi to tudi rekla da je Blaž ne Blažek a nje očitno ne moti.

< Sporočilo je popravil puncica -- 30.4.2006 19:30:03 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.04.2006, 19:53

clock-img

Anonimen

Jan je Jan. Za prijatelje pa Cveto (dolga zgodba).
Robi je pa vse po vrsti - Robek, Berti, Mini,... user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2006, 20:09

clock-img

Anonimen

naša je kr tisa...sem pa ke če kej ušpiči je čenča :) ljubkovalno pa še moja ljubica, punčica, duša in tako dalje :)

clock-img

30.04.2006, 21:12

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Moj Tibi je Bibi.user posted image

Spliši!!! Tudi naš je BIBI! user posted image

clock-img

30.04.2006, 21:17

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Sara je pokec, srček, Pio je pa Sara poimenovala pipi. Tudi nama je dala vzdevke, tako, da ima cela družina bojna imena. Poimenujemo se bolj po dogodkih. Na morju so bolj jahtice, ribice, rakci, ..., Na smučanju snežak, kepa, ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.04.2006, 21:59

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Pri nas je pa polhek to pa zato, ker je fulllllllll spala...no sj še danes.
Drugače pa odvisno od situacije:je princeska, pa žabica, pa miška, pa pikica,...no še vedno je največkrat  polhuser posted image

clock-img

01.05.2006, 14:59

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja tut naš ima cel kup nickov... Pikec, pukec, piščanc, sine, mišek, razbojnik, škrat(ek), hudiček,... Odvisno od situacije... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

02.05.2006, 12:20

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Naša Živa je Žiži (tako jo je preimenovala moja 19 mesečna nečakinja),pa miška ali mišek,pa pupa,...pa še kaj bi se našlo.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

03.05.2006, 07:52

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj je polzek, ce sem jezna pa poldiuser posted image ....

clock-img

03.05.2006, 09:03

clock-img

Anonimen

Glista, prdika smrdika, ropotulja (tako si je sama dala ime user posted image ), krempelj, frača.

Ponavadi pa je kar Ani user posted image

clock-img

03.05.2006, 09:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Običajno Mirni, ali pa Mini... Nekaj časa je sama sebi govrila Mina, zdaj se ji pa čist odtrga, če rečeš Mina, in te takoj popravi Mirrrrrrrrrrrna, tko mal po koroško...

Potem so pa priložnostna imena...

clock-img

03.05.2006, 09:51

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Lucija -  Luci,  Luci-buci, nočem pa, da jo kličejo Lučka 

MArija -Mici, MERI, Biba Mica, bidek

clock-img

03.05.2006, 11:14

clock-img

Jasmin Dubai

pencil-img

15

Reem je sama sebe poimenovala Mimi in jo sedaj vsi tako klicemo..nikakor ji ni jasno da je Reem

clock-img

03.05.2006, 11:17

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem glede imen in raznih pomanjševalnic zelo odločna. Ne prenesem, da bi mojega Nika kdo klical kako drugače kot Nik. Saj sem mu menda dala ime Nik in ne Niki, Nikec ipd. Postanem kar penasta, če slišim kakšno drugačno ime...user posted image

Glede raznih ljubkovalnic je pa drugače. Je ponavadi bibi, bibek, prdek smrdek, srček, smejko...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem