cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ima katera recept za čokoladne figurice

clock-img

30.09.2005, 08:13

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Zanima me ali ima katera od vas recept za čokoladne figurice. Ker sem modelčke za figurice dobila v dar. Bi jih rada sedaj naredila pa nevem kako.
Hvala.

Nataša

clock-img

30.09.2005, 20:27

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kakšne čokoladne figurice? Kaj se ne da, da enostavno čokolado stopiš in jo vliješ v modele? Jaz sem tako delala velikonočna jajčka.

user posted image

clock-img

01.10.2005, 00:03

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Mogoče poskusi s čokolado, ki je za prelive, ki se jo kupi v vrečki. Pa še različne barve in okusi imaš na voljo. Vrečko daš v mikrovalovko in nato vliješ v modelčke.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

01.10.2005, 14:06

clock-img

Anonimen

Dekleta,če vas pot kdaj zanese v italijo,ljubiteljice čokolade poiščite v trgovinah(marketih,ali pa tiste z gospodinjskimi pripomočki)pravo pravcato mini delavnico čokoladnig izdelkov.
dobiš poseben kotliček,pa nešteo modelčkov in pripravic,da lahko narediš čokoladne bombone,lizike,pa pomakaš jagode in kekse v stopljeno čokolado.

clock-img

04.10.2005, 18:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Neva te zadeve se dobijo tudi v Avstriji, sploh fondue za čokolado je pri njih popularen.

NatašaR, bom poiskala, nekje imam tak recept, vem da je možno kombinirat tudi z marcipanom. Potem ga pa dam kar med recepte in ti javim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem