writing-img

Ima katera danes Š dan?

clock-img

01.11.2006, 12:10

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Jaz sem začela z ločevalno dieto prejšnji ponedeljek, torej je danes moj 10. dan. Moj cilj je izgubiti okoli 15 kg. Teden, preden sem začela s hujšanjem, je minil v znamenju nažiranja, kar je pomenilo, da sem šla v enem tednu skoraj 2 kg gor. To se je valjda poznalo pri prvem tehtanju (sem se odločila, da se tehtam vsak ponedeljek), saj sem imela -3,6 kg. Sej vem, da zdej naprej ne bo šlo več tako hitrouser posted image .

Skratka, danes imam škrobni dan in si bom nabrž naredila rižoto z zelenjavo, čeprav sem jo jedla že prejšnjič, samo se mi ne da preveč pacati, to se pa dokaj hitro naredi. Za Š mi je vedno najtežje najti nekaj pametnega za jest. Kakšne ideje, mogoče?
 
Zaenkrat še ne grešim preveč, razen, da vsak dan spijem 2 kavi z natrenom in malo mleka. Včeraj sva šla s sinom na rd od njegovega prijateljčka (imela sem B dan) in sem malo skrajšala čas med kosilom in večerjo ter pojedla za večerjo (to je bilo na rd) malo kruha in sira ter solato iz paprike, paradižnika in koruze. Koruza paše bod škrob, ne, tako da sem tudi tukaj grešila.user posted image
Sem bila pa zelo pridna in sem se držala stran od torte. user posted image Sem morala nekomu povedat, da sem kar pridna. user posted image  Torej, še katera danes hujša po ločevalni in ima škrobni dan?

clock-img

01.11.2006, 13:35

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Tudi jaz imam danes škrobni dan. Je pa moj 2. dan na dieti. Za kosilo bom imela tole:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2473

samo brez arašidev. Od zelenjave bom uporabila bučke, korenje ter koruzo. Je pa tale recept meni full dobr.

lp

clock-img

01.11.2006, 14:10

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

oj, lianna.

pišem z malimi črkami, k imam user posted image  v naročju, pa gre tko hitreje. meni se rižota že kuha, sem pa recept vzela iz rinine knjige o tej dieti. tvoj recept zgleda ful dobr, samo jajca so beljakovine, brez njih pa najbrž jed ni več tako okusnauser posted image . arašidi pa pašejo pod škrob, tako da ti jih ni treba izpustit. pa dober tek.

clock-img

05.11.2006, 15:13

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Kako si preživela sadni dan? Jst sm bla kr pridna. Danes pa zopet škrobni dan. Sm si pripravila krompirjeve svaljke in končno nisem več lačna. Koliko dni pa že hujšaš? To je moj 6 dan in se izgubila 1.5kg. Sam je bilo v petek malo smešno...tko cel dan pridno jem sadje, res minimalno, potem se zvečer stehtam in mi kaže 64.5kg, naslednje jutro pa 65kg. Sm bla čist obupana. No in včeraj mi tehtnica pokaže 64kg, danes pa 63,5. Samo še 5.5kg in bom zadovoljna.

clock-img

05.11.2006, 22:03

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Oj!

Sadni dan mi sploh ni take panike, najbolj me baše škrobni dan, ker nimam pojma, kaj naj jem. Rižota mi je bila edina res všeč, samo ne morem vsakič tega jest. Krompirjevi svaljki so pa ful dobra ideja. Kakšen poseben recept, da jih res pravilno pripraviš, ne da bi kršil načela naše diete? Komaj čakam jutri, si bom spet pico naredila!!! Ups, sem pozabila gobice kupit. Nč, hudga. Jutri zjutraj se bom tehtala in ti poročam. Sem pa danes malo grešila user posted image . Sem bila pri starših in je mami spekla jabolčni štrudel, tako da sem ga malo pojedla, pa še en piškot sem si privoščila ob kavi. Upam, da ne bo pretiranega razočaranja jutri, ko se bom tehtala. Prvi teden je šlo res ful dol, bomo videl, kakšne bojo jutr cifre. Jutri bo moj 15. dan.

Ima pa kolegica jutri prvi vodni dan in ji nisem nič fouš. To me pa res skrbi, kako bom zdržala. Pa ful imam premal energije, zdej k hujšam. Telovadim pa nič od nič, je user posted image  odsoten 3 tedne, se bom mogoče kar sredi meseca na kakšen pace vpisala, ker je to edino, kamor bi se mi dalo hodit. Doma se mi ne ljubi user posted image . Zvečer, ko dam mala dva user posted image , grem še malo za računalnik, pospravim in padem dol.

Je že spet ful ura. Grem še jazuser posted image .


clock-img

06.11.2006, 11:06

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. No danes pa OH dan=) Bom imela za kosilo makarone, brez vsega seveda. Dobr da obožujem testenine, tako da ne bo težav. Drugače pa je meni osebno škrobni dan najboljši, ker imam full rada riž. Še posebej pa zelenjavno rižoto, se ji nikakor ne morm upret=)

Krompirjeve svaljke mi mami dela kar po normalnem receptu. Je pa fajn, ker se jih da lepo jesti brez omake, samo solatka zraven. Drugače pa je men dobr tudi krompir narezan na mejhne koščke in pečen v pečici na papirju za peko, zraven pa malo bučke in korenčka.

lp

clock-img

06.11.2006, 11:56

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Evo, sem se tehtala. - 5kg v 14 dneh!!!! Meni je pa OH najljubši dan, tako da tudi če ne bom do pizze prišla, bo pa kaj drugega, vendar še vedno zelo dobrega, na sporedu. A si ti na OH dan narediš zraven tudi solato? K makaronom si lahko narediš paradižnikovo polivko. Baje je super. Recept imam preskeniran iz Rine, če ga želiš, javi na ZS.

clock-img

06.11.2006, 13:31

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ne na OH dan si ne naredim solate. Samo na beljakovinski in škrobni dan. Rinino knjižico imam doma, vseeno hvala. Jst imam rad makarone tut brez vsega, zato danes ne bo omakice.

Čestitke za izgubljene kilograme. Upam, da bo tudi pri meni šlo tako hitro.

lp

clock-img

07.11.2006, 19:52

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Kako ti je šlo danes? Jst sm se pregrešila z dietno vročo čokolado tako da bom jutri spet imela sadni dan. V četrtk pa naprej škrobni. Bom enkrt meso spustila...no sej mi ubistvu sploh ne paše.

Na kakšen način si ti pripraviš meso ali pa sir. Ker mi je kr težko meso ali sir brez kruha jest. Samo kaj ko se res trudim izognit kruhu. A si kdaj samo jogurte jedla? Se mi zdi to lažje kot kuhana jajca.

clock-img

08.11.2006, 12:29

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Oj, lianna.

Sadni dan je bil kar ok, le zvečer sem pojedla 4 žlice čokolina, k ga je mali pustil. Tok mi je dišalo, da se nisem mogla upret. Danes si bom naredila za kosilo hrenovke (1) in zeleno solato z malimi paradižnički, pa kos kruha in na koncu juha, za večerjo samo pol hrenovke in malo solate. To bom kar sita, upam. Pridna si, da boš imela danes spet sadni dan.
user posted image

 
Vidm, da si se pridružila "ta novim", tudi jaz bom poskusila danes kakšen post tja napisat, če bo mala dovolj dolgo spala, da ne bova midve tukaj samevali. Uspešen dan.

Katja

user posted image

clock-img

08.11.2006, 19:03

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. No pa je dan za mano=) Jutri bo končno malo bolje, ker imam samo do 14.40. Dons sm mela pa zopet do 18h in se mi pol urnik hranjenja čisto zmeša.

Jutri pa škrobni dan. Kaj boš imela za kosilo? Si že kej razmišljala? Jst si bom privoščila zelenjavno rižoto. Tako, da se že veselim.

Ja sem se malo pridružila uni skupini, samo očitno jih to malo moti, ker so dnevi pomešani. Tako, da bom kar tukaj raje pisala. Je boljše.


lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem