cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Igrice na Čvekanju

clock-img

17.04.2009, 12:27

clock-img

Anonimen

Prosim lepo, ali bi lahko nekako omejili število odprtih tem z raznimi igricami, ali pa jih dali na zavihek "Opozarjamo na" (saj tam po vaše bojda zelo veliko uporabnic kaj opazi).

Mene namreč moti to, da so v tem trenutku odprte tri totalno brezvezne igrice na eni strani. Ravno so se malo unesle klikarice (ženske, ki želijo, da klikamo in glasujemo), evo, pa se razpasejo igralarke.

clock-img

17.04.2009, 12:29

clock-img

oka

pencil-img

1773

Simpl, ne odpiraj, ne sodeluj... pa bo. Je pač tako, da lahko vsak odpre temo, ki se mu zdi zanimiva in zabavna, pa če nekoga še tako motiuser posted image

clock-img

17.04.2009, 12:55

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Še opazim jih ne. Čeprav, mogoče bi bolj sodile pod Zabavo? Drugače mi je pa ravno do Paksitana in nazaj pa potem še enkrat tja in nazaj.

clock-img

17.04.2009, 13:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.04.2009, 21:13

clock-img

Anonimen

Bi imeli še en nov podforum? user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:15

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Na opozarjamo je že tako precej stvari, pa saj je Čvekanje namenjeno takšnim ne preveč pomembnim stvarem.user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem