cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Igra se z lulčkom

clock-img

19.07.2007, 07:39

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Moj skoraj triletnik se zadnje čase šlata za lulčka in to kar naprej. Pravi, da ga ne srbi. Ne vem kako naj ga odvadim, glih ignorirat ga ne morem, ker to dela čisto povsod, tud npr. v trgovini,kjer ga je zadnjič že en ˝stric˝, za katerega vem, da je že nadlegoval otroke, sprašval, če ga lulat, pa če mu je nerodno itd.

clock-img

19.07.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

Moja Maša si zadnje čase šlata luliko,tudi kjer koli.Pa sem jo vprašala če jo peče,pa je rekla da jo kr tko šlatauser posted image

Verjetno zdaj,ko so brez planic lažje pridejo do njih in jim je zanimivo.

clock-img

19.07.2007, 09:00

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Ja naš si da plenice dol in začne šlatat lulčka in potem začne jokat in kričat da je velikuser posted image .Pa mu govorimo naj ga pusti pri miru in ne bo velik,pa se mu ne da dopovedat

clock-img

19.07.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

ja moja triletnica si tut sam da je brez gat (sama gre lulat, nazaj se ne zna oblečt) kuj šlata tisto svojo mejhno češplo. pač ji rečem da nej jo namir pusti, da je vsa polulana in umazana in nej si kr roke povoha. pol povoha in se pači kako smrdijo. seveda kuj letiva roke umit. pa ji 100x povem, da lahko šlata luliko ko je umita in ko je sama v svoji sobi, ne pa pred vsemi ljudmi. no še ene 10000 x bom mogla to ponovit pol bo pa mogoče upoštevala??!! user posted image

clock-img

19.07.2007, 10:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.07.2007, 10:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.07.2007, 10:40

clock-img

Anonimen

ja saj ji rečem pejt greva umit to polulano luliko (ponavad je to kuj po tistem ko je lulala..pol pa itak roke na češplo pol pa v usta??!! user posted image ) pol pa pejt v svojo sobo pa se tm sama šlatej. ampak noče :) nej je očitno zabavno da se zgražamo :)

clock-img

19.07.2007, 10:45

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Kot bi opisovale mojegauser posted image  skoraj triletnik si neprestano šlata lulčka pa ga tut sprašujem če ga peče ali srbi pa pravi ne.

Zgleda da je to res raziskovanje svojega telesauser posted image

clock-img

19.07.2007, 11:24

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Mislim, da je to del spolnega odraščanja in da je bolje, da se otroka poskuša kako drugače zamotit, nikakor pa ne tega prepovedovat ali govorit, da to ni lepo, saj res lahko vodi v kake spolne konflikte v odraščanju. Preprosto otrok občuti ta občutek ugodja in raziskuje.
Od moje kolegice tamala je tudi zadnjič izjavila: Ati, moja lulika ima pa jeziček?

Najbolje je, da se s tem sprijaznimo :).

clock-img

19.07.2007, 11:56

clock-img

honey

pencil-img

2567

user posted image  Naš 2-letnik pa ne da se "igra" z njim, nateguje ga 300/h. Pa naj ga, kaj naj mu, če mu paše. Bo že nehal. user posted image

clock-img

19.07.2007, 12:43

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ha, ha, pri nas je isto. Stara je pa 2,5 let in odkar je brez plenic non stop gnajvi svojo luliko. Je pa v redu kadar ima oblečene spodnje hlače, če je pa gola pa je joj.
  Kadar vidim, da to počne ji lepo odmaknem roko, povem ji da to ne počnemo v javnosti ter ji preusmerim pozornost na kaj drugega, da pozabi tisto luliko.

Drugače pa ja, to je čisto normalna stvar v otroškem razvoju. Raziskovanje pač. zato ne smeš delat iz tega panike in ga kregat ter mu prepovedovat. Pač dopovedat mu, da je to stvar intime in da to počnemo ko smo sami.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem