cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Igrače v avtu

clock-img

20.09.2004, 15:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kakšne igrače imate v avtu, da zamotite malčke v avtosedežih?

Hvala in lp!

clock-img

20.09.2004, 17:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša je sicer še mala a ima enga levčka, pa ropotulkota za vzglavnik prpetega (imamo še lupinco), to bi blo pa tud vse, saj mora mami bit zadaj

clock-img

20.09.2004, 17:51

clock-img

puncica

pencil-img

9847

..drugače je grozen jok in stok, pa nič ne pomaga:((

clock-img

20.09.2004, 19:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo že "ta velik" stolček, pa sem videla v enem avtu tako dobr rožico, ki se jo z vakumom pritrdi na okno, potem pa visijo z nje različni čmrlčki... Ful luštno, pa nikjer ne najdem...

clock-img

20.09.2004, 20:37

clock-img

ava

pencil-img

15

Zelo lepe in posrečene igračke imajo v Kokoški na Židovski. Sem vidla tam take barvaste čebelice, ki jim šumijo krilca, pa tud ostale stvari so super. Res pa da so malo dražje...
Lep pozdrav

clock-img

20.09.2004, 21:04

clock-img

Anonimen

Viv, kaj pa tista lego podloga za igrat oz. kaj podobnega-npr. ena žival ima v ušesu ropotuljico, ena šumi,..
lp,:fis:

clock-img

20.09.2004, 21:14

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zara ima eno miskico k rumen sir v roko drzi in je tolk zanimiva...na zadnji sipi...tko da jo lahko skoz vid...
Sicer je pa zelo nezahtevna in hitr zadovoljna ker je prava mala zaspanka in se najrajsi zaspi....

papa:rozica:

clock-img

20.09.2004, 21:21

clock-img

malika

pencil-img

3199

Tako rožico sem videla v Baby centru.

clock-img

20.09.2004, 22:50

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Hvala...

U Kranju u Baby Centru nimajo une rožica :( bom pogledala še u Ljubljani...

Ja, dokler je bila Mirna v lupinici je bil tudi en zajček, tak roza, privezan za ušesa, zakon! Sedaj pa ni več dovolj...

Bomo kaj pogruntali 8)

clock-img

21.09.2004, 08:29

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V Toy's-u sva videla eno luštno "mizico", ki se z ježki pritrdi na stolček, opremljeno z volanom, telefonom, zvončkom, ... vse skupaj je preoblečeno s plišem, tako da za v avto ni nevarno.
Lp

clock-img

21.09.2004, 16:01

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Našemu pikcu sem, ko je bil manjši na sedež na dolge nitke navezala eno račko, ki gaga in enega zajčka z dolgimi ušesi. Tako, da je stiskal tisto gagico, da je gagala, in vlekel zajčka za ušesa. Sedaj, ko je že večji pa gleda naokorog, posluša pesmice ali pa se igra z paseki od sedeža in čeblja. Ponavadi pa tako ali tako zaspi.
Se pa mi zdi ta zadevica, ki jo je našla Lenny zelo zanimiva.

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

24.09.2004, 00:53

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Viv,

za tisto igračko poglej v Emporiumu od Mothercare-a;)

Lp, Ezi:racka:

clock-img

25.09.2004, 13:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Smo jo našli na Renaultu ;)

Bom povedala, če deluje ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem