cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ideje za poročne obleke

clock-img

30.05.2006, 10:42

clock-img

Anonimen

http://www.sposissimi.com/

http://www.boutiquealba.it/

< Sporočilo je popravil puncica -- 30.5.2006 11:18:16 >

clock-img

30.05.2006, 10:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

neva a me česa ne vemo ? user posted image

clock-img

30.05.2006, 10:48

clock-img

Anonimen

Kaj pa?user posted image
Včeraj se videla modno revijo poročnih oblek.Slabo mi je ratalo,ko sem cene slišala..2300 eurou ena oblekauser posted image

clock-img

30.05.2006, 10:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hMja no ne vem.. mogoče se boš pa še enkrat poročila!? al pa sledi srebrna poroka!?! .. pa še celo modno revijo si si pogledala?? hmm.. ne vem ne vem, kaj maš ti za bregom.. user posted image

ne bi jst jurja tolarjev dala za obleko, kaj šele jurja evrov al pa 23 user posted image

clock-img

30.05.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Ah ja,no na novo obleko mi ni treba mislit,je v škatli še moja spravljena.user posted image user posted image
Na pa si mi prišepnila idejouser posted image čez dve leti bo trideseta obletnica..morda pa?user posted image user posted image

clock-img

30.05.2006, 11:04

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lepe, a ne za tako ceno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.05.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Lepe, a ne za tako ceno.

Ne saj te nimajo take grozne cene.Imena stilista od včeraj si nisem zapomnila.Toliko stane obleka,če jo daš narest priznanemu stilistuuser posted image

Teh je cena približno od 800 eurou pa še več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem