cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ideja za dopust: Bibinje pri Zadru

clock-img

23.07.2012, 15:42

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Pozdravljeni!

Pred par dnevi smo se vrnili z dopusta v Bibinjah. Res smo bili zadovoljni, saj je kraj zelo lep, prisrčno majhen, plaža blizu apartmaja, ca. 50 metrov, plaža prav tako tudi primerna za otroke: malo zalivččkov s kamenčki, malo skal, malo betonirano in kar je bilo najbloj fajn NOBENE GUŽVE. Nisem mogla verjet.

Res priporočam družinam z otroki, ki si želijo mira. Apartmajev je veliko na razpolago.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

23.07.2012, 15:51

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

user posted image V katerih apartmajih pa sste bili in preko koga ste rezervirali? Pa cenauser posted image , jasno, to me zelooo zanima.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

23.07.2012, 21:52

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jao..bibinje...user posted image z starsi sem hodila dol na morje celo otrostvo in se vedno ce se potepam po dalmaciji obvezno zavijem v bibinje k znancem. lustna, urejena in zelo prijetna dalmatinska vasica.

clock-img

23.07.2012, 22:13

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Jap bili lani.... Tudi ena tema je bila že odprta.
Tudi jaz priporočam! Iz istih razlogov kot že navedeno! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2012, 06:05

clock-img

danyy

pencil-img

558

Te pohvale pa je sedaj bilo super prebrat, se sem namreč odpravljamo v začetku septembra. Sem kar dolgo iskala kak lušten manjši kraj in mi je bil ta najbolj všeč, pa še Zadar je blizu. A je na plažah kaj sence? Po slikah sodeč bi je naj nekaj bilo. :)

clock-img

25.07.2012, 12:18

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

http://www.namestitev.si/bibinje/apartmani-angelo/

Evo, tukaj smo mi spali. Od 12.7. do 20.7. Plačali smo 40 eurov na dan, za aprtma za 3 osebe. Lastnica živi v hiši in je zelo prijazna. Se da tudi dogovorit, da vam namesti še dodatno ležišče. V glavnem se da zmenit vseuser posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

25.07.2012, 12:20

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Te pohvale pa je sedaj bilo super prebrat, se sem namreč odpravljamo v začetku septembra. Sem kar dolgo iskala kak lušten manjši kraj in mi je bil ta najbolj všeč, pa še Zadar je blizu. A je na plažah kaj sence? Po slikah sodeč bi je naj nekaj bilo. :)

Ja, na plaži je res nekaj sence. Tukaj, ko smo bili mi, blizu marine, je ena lušna plažica, kjer so kamenčki in senca čez cel dan. Če ne pa maš tudi veliko sence na glavni plaži, v centru Bibinj. Pa tudi tam ni pretirane gužve user posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

22.01.2017, 22:00

clock-img

Natijg

pencil-img

1

V bibinjah se nahaja tracnica...vlakov ni! Ste se srecale z njo...je "moteča"?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem